پنجشنبه, ۱۱ بهمن, ۱۴۰۳ / 30 January, 2025
مجله ویستا

قوریبه (Ghoraiybah)


قوریبه (Ghoraiybah)

● مواد لازم
▪ یک فنجان کره
▪ یک فنجان شکر الک شده
▪ دو فنجان آرد
▪ نصف قاشق چای خوری پودر هل
▪ ۱۲ عدد بادام (به دلخواه)
▪ زمان لازم: ۳۵ دقیقه
این غذا یک کلوچه سنتی عربی است.
این مقدار …

مواد لازم

یک فنجان کره

یک فنجان شکر الک شده

دو فنجان آرد

نصف قاشق چای خوری پودر هل

۱۲ عدد بادام (به دلخواه)

زمان لازم:

۳۵ دقیقه

این غذا یک کلوچه سنتی عربی است.

این مقدار مواد برای ۲۴ نفر کافی است.

طرز تهیه

اجاق را از قبل با ۳۰۰ درجه فارنهایت (۱۵۰ درجه سانتی گراد) روشن کنید.

در یک کاسه متوسط، کره و شکر را با هم مخلوط کنید تا یکدست شود. سپس آرد و پودر هل را به آن بیفزائید تا کاملاً با هم مخلوط شوند. کمی از خمیر را برداشته و در دست به شکل نواری باریک درآورید. سپس دو سر آن را به هم وصل کرده و روی سینی فر بگذارید. تکه ای بادام روی محل اتصال دو سر خمیر گذاشته و کمی فشار دهید. سینی را به مدت ۲۰ دقیقه درون فر بگذارید، توجه داشته باشید که کلوچه ها باید سفید باقی بمانند و تنها شاید کناره های آن ها طلایی شود. می توانید برای تهیه این کلوچه ها از قالب نیز استفاده کنید.

[بهار نجفی]