شنبه, ۶ بهمن, ۱۴۰۳ / 25 January, 2025
نکات طلایی برای حفظ کارمندان
نگه داری کارمندان خوب از پیدا کردن و استخدام آنها سخت تر است. توانایی جذب کسانی که استعداد بیشتری دارد و پتانسیل کاری بالا دارند بسیار مهم است و البته برای موفقیت یک تجارت باید کارمندان نمونه وجود داشته باشند. به گزارش گروه خبری بانکی دات آی آر بسیاری از تجارت ها و کسب و کارهای موفق به اولویت اصلی شان را به نگه داری و حفظ کارمندانشان میدهند و در این راه هم هزینه می کنند این هزینه ها می تواند در جهت آموزش کارمندان و یا دادن امکانات بیشتر به آنها در محیط کاری باشد. هزینه استخدام کارمندان و آموزش آنها همچنین یاد دادن کار با انواع نرم افزارها کارمند را ورزیده تر می کند و این کارمند با کسب تجربه در آن محیط کاری موفق می شود.
۱ - یک کارفرمای خوب برای حفظ کارمندانش باید همیشه از طرحها و ایده های آنان استقبال کند اگر کارمند دچار مشکل شد به آن کمک کند و اگر از شرایط کاری ناراضی بود به علل آن رسیدگی کند. کارمندان باید همیشه بتوانند از کارفرما انتقاد کنند اگر کم و کاستی داشتند با کارفرما در میان بگذارند.
۲ - همیشه سعی کنید با کارمندان تان دوستانه برخورد کنید آنها باید بدانند که محیط کاری جدی و دوستانه است کارمندان با تجربه تر معمولا با مشکلات راحت تر کنار می آیند بنابراین شما باید از آنها به خاطر تحمل مشکلات کاری تشکر کنید. کارمندان خوب اگر کارفرمای خوبی داشته باشند هیچ گاه محیط کارشان را عوض نمی کنند. بنابراین شما باید کارمندان با تجربه را با بهبود شرایط کاری تان حفظ کنید.
۳ - همیشه باید صادق باشید. کارمندان بیشتر جذب محیط هایی میشوند که فضای کاری صادقانه تری داشته باشند. صداقت نیاز به هزینه و تجربه هم ندارد شما تنها باید آنچه را که در کار به آن نیاز دارید صادقانه از کارمندان تان بخواهید.
۴ - کارمندان برتر همیشه تمایل دارند در محیط هایی که کار جدی و پیشرفت هم بالاست فعالیت کنند آنها نیاز به محیط هایی با توانایی بالا دارند تا استعدادهای شان را در آن محیط به کار ببندند. تشکیل یک تیم کاری یا گروه کاری خوب مستلزم وجود افرادی است که همگی به کار علاقمندند شما باید با به کارگیری فاکتورهای صحیح و استراتژی های خود این علاقه را در کارمندان دو چندان کنید.
۵ - در مورد آنچه که از کارمندان می خواهید باید شفاف سازی کنید. یک کارمند خوب دارای برنامه ریزی کاری است بنابراین او از شما میخواهد تا وظایفش را مشخص کنید. شما با ارزیابی مهارت ها و توانایی های کارمندان باید وظایف مشخص آنها را بازگو کنید.
۶ - کارمندانی که روابط عمومی خوبی دارند اغلب موفق اند و به پیشرفت تجارت شما هم کمک میکنند. بنابراین زمان خود را برای پیدا کردن و حفظ این کارمندان بگذارید. هر چند وقت یکبار از کارمندان نظر سنجی کنید کارمندان دوست دارند که نظرشان را بیان کنند از آنها بخواهید نقاط قوت و ضعف کار را بازگو کنند. به آنها کمک کنید تا بازخورد بیشتری داشته باشند.
۷ - محیط های کاری که رقابت در آنها بالاست کارمندان را محک میزند کارمندان برتر معمولا مایل به این رقابت های دوستانه هستند چون انگیزه ی بیشتری دارند. پاداش هایی برای این رقابت ها در نظر بگیرید تا کارمندان انگیزه ی بیشتری پیدا کنند.
۸ - محیط کارتان را برای توسعه و پیشرفت آماده کنید کارمندان خوب از محیط هایی که اهداف تکراری دارند خسته میشوند شما باید بستر سازی کنید تا کارمندان پیشرفت کنند. اهداف متنوع شما آنها را به انجام فعالیت های بیشتر سوق میدهد.
۹ - در نهایت هم ارتباط کلامی از تاثیر گذارترین عوامل در حفظ کارمندان خوب است هر ماه جلسات کوتاه ۴۵ دقیقه ای برای همه ی مشاغل لازم است تا کارمندان و اهدافشان همچنین برنامه های کاری شما منسجم شده و برای ماه بعدی آماده تر باشند. داشتن تیم کاری خوب نیاز به زمان دارد این زمان را به کارمندان بدهید تا پیشرفت کنند از آنها بخواهید و تشویق شان کنید تا انگیزه بیشتری پیدا کنند.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست