چهارشنبه, ۱۷ بهمن, ۱۴۰۳ / 5 February, 2025
مجله ویستا

نودل همراه با تکه های مرغ سرخ شده


نودل همراه با تکه های مرغ سرخ شده

● مواد لازم:
▪ ۴۵۰ گرم نودل
▪ ۲عدد پیازچه
▪ ۱قاشق غذاخوری روغن بادام زمینی
▪ ۴۰۰ گرم فیله ران مرغ که به تکه های کوچک (۳سانتی متری) تقسیم شده باشند
▪ ۱۸۰ گرم لوبیا سبز که از به قطعات …

مواد لازم:

۴۵۰ گرم نودل

۲عدد پیازچه

۱قاشق غذاخوری روغن بادام زمینی

۴۰۰ گرم فیله ران مرغ که به تکه های کوچک (۳سانتی متری) تقسیم شده باشند

۱۸۰ گرم لوبیا سبز که از به قطعات ۴سانتی متری تقسیم شده باشند

۱ عدد هویج، پوست کنده شده و خرد شده به قطعات نازک

یک و نیم فنجان سس satay که باید خریداری نمائید

طرز تهیه :

۱. ابتدا نودل را در ظرفی ریخته و آن را بپزید و آبکش کنید.

۲. پیازچه ها را به قطعات نازک و به شکل مورب خرد نمائید(برش های قطری شکل)

۳. نیمی از روغن را داخل ماهی تابه ریخته و اجازه دهید داغ شود. سپس تکه های مرغ را به آن اضافه کرده و حدود ۵ دقیقه آنها را هم زده تا کاملا طلایی شوند.

۴. باقیمانده روغن را داخل یک ماهی تابه دیگر ریخته و آن را گرم کنید. سپس تکه های لوبیا، هویج و همچنین بخش های سفید رنگ پیازچه را داخل روغن ریخته و حدود ۳دقیقه آنها را سرخ کنید. حالا نودل، تکه های مرغ و سس را به مواد اضافه کرده و خوب آنها را برروی حرارت ترکیب کنید. و پس از چند دقیقه مواد را از روی حرارت برداشته و میل نمائید.