چهارشنبه, ۱۷ بهمن, ۱۴۰۳ / 5 February, 2025
مجله ویستا
نودل همراه با تکه های مرغ سرخ شده
مواد لازم:
۴۵۰ گرم نودل
۲عدد پیازچه
۱قاشق غذاخوری روغن بادام زمینی
۴۰۰ گرم فیله ران مرغ که به تکه های کوچک (۳سانتی متری) تقسیم شده باشند
۱۸۰ گرم لوبیا سبز که از به قطعات ۴سانتی متری تقسیم شده باشند
۱ عدد هویج، پوست کنده شده و خرد شده به قطعات نازک
یک و نیم فنجان سس satay که باید خریداری نمائید
طرز تهیه :
۱. ابتدا نودل را در ظرفی ریخته و آن را بپزید و آبکش کنید.
۲. پیازچه ها را به قطعات نازک و به شکل مورب خرد نمائید(برش های قطری شکل)
۳. نیمی از روغن را داخل ماهی تابه ریخته و اجازه دهید داغ شود. سپس تکه های مرغ را به آن اضافه کرده و حدود ۵ دقیقه آنها را هم زده تا کاملا طلایی شوند.
۴. باقیمانده روغن را داخل یک ماهی تابه دیگر ریخته و آن را گرم کنید. سپس تکه های لوبیا، هویج و همچنین بخش های سفید رنگ پیازچه را داخل روغن ریخته و حدود ۳دقیقه آنها را سرخ کنید. حالا نودل، تکه های مرغ و سس را به مواد اضافه کرده و خوب آنها را برروی حرارت ترکیب کنید. و پس از چند دقیقه مواد را از روی حرارت برداشته و میل نمائید.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست