سه شنبه, ۹ بهمن, ۱۴۰۳ / 28 January, 2025
مجله ویستا
مرغ به سبک لبنانی
مواد لازم برای ۴ نفر:
ران مرغ بدون پوست و استخوان:
۶۰۰ گرم(۸ تکه)
پیاز خرد شده:
یک سوم پیمانه
سیر رنده شده:
یک حبه
کره:
یک قاشق غذاخوری
پوست پرتقال:
۲ قاشق مرباخوری
آب پرتقال:
نصف پیمانه
نمک:
یک چهارم قاشق مرباخوری
پودر دارچین:
یک چهارم قاشق مرباخوری
فلفل شیرین:
یک هشتم قاشق مرباخوری
عسل:
۲ قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
در ماهیتابه بزرگی مرغ را روی حرارت ملایم در کره، پیاز و سیر به مدت ۶ دقیقه بپزید تا مرغ کمی قهوه ای شود.
پوست پرتقال، آب پرتقال و نمک را به مواد اضافه کنید و پس از به جوش آمدن، حرارت را کاهش دهید. روی ماهیتابه را بپوشانید و بگذارید مرغ به آرامی بپزد.
پس از نرم شدن مرغ، دارچین، فلفل شیرین و عسل را به مرغ اضافه کنید و بگذارید مرغ به مدت ۷ دقیقه روی حرارت کم بپزد.(در ظرف را نگذارید)
ارزش غذایی هر پرس:
کالری:
۴۰۸
چربی کل:
۱۱ گرم
کلسترول:
۶۹ میلی گرم
سدیم:
۲۳۸ میلی گرم
کربوهیدرات:
۴۹ گرم
فیبر:
۸ گرم
پروتئین:
۲۶ گرم
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست