سه شنبه, ۱ خرداد, ۱۴۰۳ / 21 May, 2024
مجله ویستا

مرغ به سبک لبنانی


مرغ به سبک لبنانی

● مواد لازم برای ۴ نفر:
▪ ران مرغ بدون پوست و استخوان: ۶۰۰ گرم(۸ تکه)
▪ پیاز خرد شده: یک سوم پیمانه
▪ سیر رنده شده: یک حبه
▪ کره: یک قاشق غذاخوری
▪ پوست پرتقال: ۲ قاشق مرباخوری
▪ آب پرتقال: …

مواد لازم برای ۴ نفر:

ران مرغ بدون پوست و استخوان:

۶۰۰ گرم(۸ تکه)

پیاز خرد شده:

یک سوم پیمانه

سیر رنده شده:

یک حبه

کره:

یک قاشق غذاخوری

پوست پرتقال:

۲ قاشق مرباخوری

آب پرتقال:

نصف پیمانه

نمک:

یک چهارم قاشق مرباخوری

پودر دارچین:

یک چهارم قاشق مرباخوری

فلفل شیرین:

یک هشتم قاشق مرباخوری

عسل:

۲ قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

در ماهیتابه بزرگی مرغ را روی حرارت ملایم در کره، پیاز و سیر به مدت ۶ دقیقه بپزید تا مرغ کمی قهوه ای شود.

پوست پرتقال، آب پرتقال و نمک را به مواد اضافه کنید و پس از به جوش آمدن، حرارت را کاهش دهید. روی ماهیتابه را بپوشانید و بگذارید مرغ به آرامی بپزد.

پس از نرم شدن مرغ، دارچین، فلفل شیرین و عسل را به مرغ اضافه کنید و بگذارید مرغ به مدت ۷ دقیقه روی حرارت کم بپزد.(در ظرف را نگذارید)

ارزش غذایی هر پرس:

کالری:

۴۰۸

چربی کل:

۱۱ گرم

کلسترول:

۶۹ میلی گرم

سدیم:

۲۳۸ میلی گرم

کربوهیدرات:

۴۹ گرم

فیبر:

۸ گرم

پروتئین:

۲۶ گرم