سه شنبه, ۱ خرداد, ۱۴۰۳ / 21 May, 2024
مجله ویستا

ترافل گیلاس ( دسری خوشمزه )


ترافل گیلاس ( دسری خوشمزه )

نشاسته، آرد و شکر را در تابه ای بریزید، شیر را کم کم به آن اضافه کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید و هم بزنید تا غلیظ شود.

مواد لازم ترافل گیلاس:

نشاسته ذرت (پودرشده) : ۱ قاشق سوپ خوری (۱۱ گرم)

آرد : ۲ قاشق سوپ خوری (۱۸ گرم)

شکر : یک دوم پیمانه (۷۵ گرم)

شیر (سرد) : دو و یک چهارم پیمانه (۳۶۰ میلی لیتر)

تخم مرغ: ۱ عدد (۵۵ الی ۶۰ گرم)

وانیل شکری: یک چهارم قاشق چای خوری

کره : ۲ قاشق سوپ خوری (۳۲ گرم)

کمپوت گیلاس (خردشده): به مقدار لازم

رولت : به مقدار لازم

روش تهیه ترافل گیلاس:

نشاسته، آرد و شکر را در تابه ای بریزید، شیر را کم کم به آن اضافه کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید و هم بزنید تا غلیظ شود. زرده و سفیده تخم مرغ را از هم جدا کرده، زرده را با همزن برقی بزنید تا کرم رنگ شود. سفیده را هم جداگانه بزنید تا فرم بگیـرد بعـد به زرده اضافه و با هم مخلوط کنید.

مخلوط نشاسته و شیر را به تخم مرغ ها افزوده و دوباره روی حرارت بگذارید تا کمی غلیظ شود. از روی حرارت برداشته وانیل و کره را بیفزائید، مخلوط کرده و بگـذاریـد کمی خنـک شـود. در آخـر گیلاس ها را اضافه کنید. در ظرف مورد نظر برش های رولت را قرار دهید و مواد آماده شده مخلوط با گیلاس را داخل آن بریزید و به دلخواه تزئین کنید.

نکته:

زمانی که مخلوط نشاسته را به تخم مرغ اضافه می کنید بهتر است مقداری از آن را با تخم مرغ مخلوط کرده سپس بقیه را اضافه کنید.

بدانیم:

انرژی ۵/۹۵۶ کیلوکالری

چربی ۳۹ گرم

کربوهیدرات ۶/۱۳۲

پروتئین ۴/۲۳ گرم