چهارشنبه, ۱۹ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 8 May, 2024
5 دلیل خوب برای خوردن سیب، از آب کردن شکم تا کاهش سرطان
سیب یکی از پر خاصیت ترین میوه هایی است که در هر سنی به شما ضرورت خودن آن گفته می شود. این بار با ما همراه شوید و با 5 دلیل خوب برای خوردن سیب آشنا شوید. مطمئن باشید با خواندن این مقاله هرگز سیب را از سبد غذایی روزانه تان حذف نمی کنید.
5 فایده سیب برای سلامتی
سالیان سال است که تمام مردم دنیا برای سیب به خاطر خاصیت های درمانی اش ارزش زیادی قائل هستند. امروزه تحقیقاتی انجام شده که فواید سلامتی سیب را ثابت کرده است. در واقع مقالات زیادی در این زمینه منتشر شده است. اکنون می خواهم 5 نمونه از فواید سلامتی سیب را ذکر کنم.
سیب بهترین میان وعده طبیعی است
یک عدد سیب بزرگ با 115 کالری و 5 گرم فیبر یک وعده کنترل شده بسیار عالی می باشد. این میوه منبع ویتامین C است و هیچ گونه چربی، سدیم و کلسترول ندارد. بنابراین سیب ها نه تنها ارزش غذایی دارند بلکه منبع طبیعی فیتونوترینت، آنتی اکسیدان گیاهی هستند. دو سوم فیبر و آنتی اکسیدان مفید این میوه در پوست آن موجود است. سیب را می توان هم به عنوان میان وعده و هم به عنوان دسر یا غذای اصلی میل کرد.
سیب خطر ابتلا به سرطان را کاهش می دهد
تحقیقات نشان داده است که سیب قادر است به تنهایی از بدن در مقابل انواع سرطان ها محافظت کند. سیب خطر ابتلا به سرطان دهان، مری، حلق، ریه، روده، سینه، تخمدان و پروستات را کاهش می دهد.
سیب می تواند به آب کردن شکم کمک کند
روزانه یک یا دو عدد سیب بخورید تا از تیپ بدنی سیب خلاص شوید. سیب حاوی فیبر محلول و اسید اورسولیک ماده ای طبیعی است که به چربی سوزی کمک می کند. محققان دانشگاه ریو دجانیرو دریافتند خانم هایی که روزانه ۳ عدد سیب به برنامه غذایی خود اضافه می کنند در عرض ۱۰ هفته ۹۰۰ گرم وزن کم می کنند.
سیب مغز را تقویت می کند
سیب ها تقویت کننده های طبیعی مغز هستند. محققان دانشگاه کرنل دریافتند که مواد مغذی سیب از مغز در مقابل آسیب های اکسیداتیو محافظت می کند. این آسیب ها به مراتب منجر به بیماری های عصبی چون آلزایمر و پارکینسون می شود.
دلیل این محافظت ماده ای است به نام کورستین که در سیب وجود دارد. دانشمندان در یکی از تحقیقات به این نتیجه رسیدند اگر بیماران آلزایمر روزانه ۲۲۰ میلی لیتر آب سیب مصرف کنند 27 درصد نشانه های رفتاری و روحیه ای آن ها بهبود می یابد.
سیب به تنفس کمک می کند
آنتی اکسیدان های موجود در سیب از شش ها در مقابل آسیب های اکسیداتیو که باعث آسم، برونشیت و آمفیزم می شود محافظت می کند. در یکی از تحقیقات خانم هایی که در طول دوره بارداری سیب می خوردند باعث کاهش ابتلای کودکان به بیماری آسم در سن 5 سالگی می شوند.
گردآوری : گروه سبک زندگی سیمرغ
seemorgh.com/lifestyle
منبع : bedunim.ir
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
ایران دولت سیزدهم رئیسی رافائل گروسی دولت رئیس جمهور رهبر انقلاب اصفهان مجلس شورای اسلامی انتخابات شورای نگهبان مجلس
سلامت هواشناسی بارش باران تهران شهرداری تهران قتل حجاب سیل پلیس آموزش و پرورش فضای مجازی شهرداری
خودرو مسکن حقوق بازنشستگان مالیات سایپا قیمت طلا قیمت دلار ایران خودرو قیمت خودرو بازار خودرو بانک مرکزی بورس
نمایشگاه کتاب تلویزیون سینما تئاتر دفاع مقدس سریال سینمای ایران موسیقی کتاب
دانش بنیان اینوتکس دانشگاه آزاد اسلامی
رژیم صهیونیستی جنگ غزه غزه فلسطین رفح حماس آمریکا روسیه چین ترکیه نوار غزه اوکراین
پرسپولیس فوتبال استقلال لیگ برتر ذوب آهن لیگ قهرمانان اروپا نساجی لیگ برتر فوتبال ایران بازی لیگ برتر ایران سپاهان جواد نکونام
هوش مصنوعی اپل سامسونگ آیفون گوگل مایکروسافت باتری ناسا فضاپیما
بیماران خاص استرس کاهش وزن بیمه زیبایی دندانپزشکی فشار خون