جمعه, ۲۶ بهمن, ۱۴۰۳ / 14 February, 2025
کوکوی گل کلم
![کوکوی گل کلم](/web/imgs/16/11/pbpe81.jpeg)
با استفاده از گل کلم، انواع و اقسام غذاها شامل خورش، سوپ، خوراک و همچنین کوکو را میتوانید بپزید؛ البته به شرط آنکه طعم و بوی کلم را دوست داشته باشید. در ضمن، طبخ هر کدام از غذاهای نامبرده شده با گلکلم، روشهای متعددی دارد؛ در اینجا یکی از این دستور غذاها برای پخت کوکو ارائه شده است.
مواد لازم برای ۴ نفر
۵۰۰ گرم گلکلم پاک شده
۸ عدد تخممرغ
۳۰۰ گرم هویج
۳۰۰ گرم سیبزمینی
۳ عدد پیاز متوسط
۳ عدد گوجهفرنگی متوسط
۲ /۱ ق چ سرخالی پودر زعفران
۳ عدد فلفل دلمهای
نمک و فلفل به میزان لازم
روغن مایع مخصوص سرخ کردنی به مقدار لازم
طرز تهیه:
۱. ابتدا گلکلمها را بشویید و در سبدی بریزید تا آب اضافی آنها خارج شود، سپس آنها را خرد کنید.
۲. در یک قابلمه مقداری آب ریخته و روی حرارت اجاق گاز قرار دهید. سپس کمی نمک به آن اضافه کنید. بعد از جوش آمدن آب، گلکلمهای خرد شده را داخل قابلمه بریزید، در ظرف را بگذارید و صبر کنید تا گلکلمها نیمپز شوند؛ سپس آنها را آبکش کنید.
۳. پیازها را پوست بگیرید و خلالی خرد کنید. سپس در یک تابه مقداری روغن بریزید و روی حرارت قرار دهید تا داغ شود. حالا پیازها را داخل تابه بریزید و تفت دهید تا طلایی رنگ شوند.
۴. در این فاصله، هویجها را بعد از پوست کندن نگینی خرد کنید. فلفل دلمهایها را شسته و تخم آنها را خارج کرده و به صورت ریز خرد کنید. حالا سیبزمینیها را هم بشویید و بعد از پوست گرفتن، به صورت نگینی خرد کنید. هر کدام از این مواد خرد شده را در ظرفهای جداگانه آماده نگه دارید.
۵. در این مرحله، ابتدا هویجهای خرد شده را داخل تابه حاوی پیاز داغ بریزید و همراه با پیاز، کمی تفت دهید. سپس سیبزمینیها را هم اضافه کرده و بعد از حدود یک ربع فلفل خرد شده را هم بیفزایید و اجازه دهید تا این سبزی هم تفت داده شوند.
۶. کاسه بزرگی آماده کنید و ابتدا تخممرغها را در آن بشکنید. سپس نمک، فلفل و زعفران را به آن اضافه کنید و توسط چنگال آنقدر بزنید تا مایه تغییررنگ پیدا کند.
۷. مخلوط پیاز، سیبزمینی، هویج و فلفل تفت داده شده را خوب با هم مخلوط کنید. سپس آن را به مواد داخل کاسه (مایه تخممرغی) اضافه کنید و خوب هم بزنید.
۸. پوست گوجهفرنگیها را بکنید و آنها را فیله کنید؛ سپس به صورت نگینی خرد کرده و به مواد فوق اضافه کنید. به این ترتیب، مایه کوکو برای سرخ کردن آماده میشود. حالا تابه نچسب مناسبی آماده کرده و مقداری روغن داخل آن بریزید و روی شعله اجاق گاز قرار دهید تا داغ شود.
۹. وقتی روغن داغ شد، مایه کوکو را داخل تابه بریزید و سطح آن را صاف کنید. در تابه را بگذارید و اجازه دهید کوکو به مدت ۱۵ تا۲۰دقیقه روی شعله کم اجاق گاز حرارت ببیند تا خودش را کمی بگیرد.
۱۰. بعد از گذشت این مدت، یک شعله پخشکن زیر تابه بگذارید و به مدت ۳۰ دقیقه صبر کنید تا زیر کوکو سرخ شود. برای سرخ شدن طرف دیگر کوکو یا آن را مثل کوکوی سبزی برش دهید و هر برش را به صورت جداگانه برگردانید یا اینکه روی دهانه تابه، سینی گرد بگذارید و پس از برگرداندن کوکو، دوباره آن را به داخل تابه انتقال دهید؛ به این ترتیب دو طرف کوکو مانند تهچین به صورت درسته سرخ میشود.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست