دوشنبه, ۸ بهمن, ۱۴۰۳ / 27 January, 2025
مجله ویستا
كیك خارپشت
یك عدد كیك اسفنجی به قطر ۲۰ سانتی متر
دو قاشق سوپخوری پودر كاكائو
۴۰۰ گرم خامه زده شده با پودر قند
۵۰ گرم خلال بادام
۳ عدد اسمارتیز
كیك را به دو نیم دایره بریده و آنها را به صورتی كه سطح روی كیك ها به هم بچسبند با كمی خامه زده شده ساندویچ كنید.
برای فرم دادن به بینی و پوزه خارپشت از یك طرف كیك را دو برش مایل نازك بدهید. پودر كاكائو را با خامه زده شده مخلوط كنید و بزنید تا خامه یكدست قهوه ای شود. تمام سطح كیك را با لایه ای از خامه كاكائویی بپوشانید. در قسمت پوزه خارپشت سطح خامه را تا حد امكان صاف كنید. در قسمت های دیگر بدن خارپشت با چنگال خطوطی موازی ایجاد كنید. خلال بادام ها را به عنوان خارهای خارپشت روی سطح كیك فرو كنید. در آخر اسمارتیزها را در جای چشم و بینی خارپشت قرار دهید.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست