جمعه, ۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 26 April, 2024
مجله ویستا

پاستای تره فرنگی و نخودسبز


پاستای تره فرنگی و نخودسبز

▪ مواد لازم برای ۴نفر:
- تره فرنگی کوچک خرد شده- ۸عدد
- قارچ برش زده- ۴۰۰گرم
- خامه- ۱۴۰میلی لیتر
- جعفری خردشده- به مقدار لازم
- روغن زیتون- ۲قاشق غذاخوری
- پیاز خرد شده متوسط- یک عدد
- سیر …

مواد لازم برای ۴نفر:

- تره فرنگی کوچک خرد شده- ۸عدد

- قارچ برش زده- ۴۰۰گرم

- خامه- ۱۴۰میلی لیتر

- جعفری خردشده- به مقدار لازم

- روغن زیتون- ۲قاشق غذاخوری

- پیاز خرد شده متوسط- یک عدد

- سیر خرد شده- ۳حبه

- آب لیمو- به مقدار لازم

- پودر جوز هندی، نمک و فلفل- کمی

- نخود آب پز شده- ۲۵۰گرم

- پنیر پارمیزان- ۵۰گرم

- پاستا- ۳۰۰گرم

طرز تهیه:

پیاز، تره فرنگی و سیر را به مدت ۵دقیقه در ماهیتابه در بسته در روغن تفت دهید تا کمی نرم شود. در ماهیتابه را بردارید و حرارت گاز را زیاد و قارچ را اضافه کنید و به مدت ۵دقیقه بپزید تا به رنگ طلایی در بیاید. در این مرحله کمی آب لیمو، جوز هندی، نمک و فلفل را اضافه کنید و پخت را به مدت ۵دقیقه دیگر ادامه دهید. نخود سبز آب پز شده و خامه و پنیر را اضافه کنید و با پاستای آب پز و آب کشی شده مخلوط کنید. پاستا را با جعفری خرد شده تزئین و سرو کنید.



همچنین مشاهده کنید