دوشنبه, ۱۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 6 May, 2024
مجله ویستا

نمک در آشپزی


نمک در آشپزی

نمک یک نگاهدارنده طبیعی است که مانع رشد قارچ و باکتری می شود. این ماده باعث روشن شدن رنگ غذاها شده، ترشی اسید و شیرینی مواد قندی را افزایش می دهد. از این رو بهتر است مطابق دستور …

نمک یک نگاهدارنده طبیعی است که مانع رشد قارچ و باکتری می شود. این ماده باعث روشن شدن رنگ غذاها شده، ترشی اسید و شیرینی مواد قندی را افزایش می دهد. از این رو بهتر است مطابق دستور غذایی از آن استفاده شود.

شاید جالب به نظر برسد که نمک می تواند به عنوان شیوه ای از آشپزی بدون چربی به کار گرفته شود.

پوشاندن گوشت با نمک، باعث می شود چربی موجود در گوشت توسط نمک جذب شده و زمان طبخ آن به نصف تا یک سوم کاهش یابد.

مقدار نمک مورد نیاز

یک قاشق چایخوری نمک به ازای هر لیتر سوپ یا سس

دو قاشق چایخوری نمک به ازای هر ۴۵۵ گرم گوشت خام بدون استخوان

یک قاشق چایخوری نمک به ازای هر چهار فنجان آرد برای تهیه خمیر

یک قاشق چایخوری نمک به ازای هر سه فنجان آب برای پخت سبزیجات

یک قاشق غذاخوری نمک به ازای هر دو لیتر آب برای پخت ماکارونی