پنجشنبه, ۱۳ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 2 May, 2024
مجله ویستا

بلو ولوت پاپ کیک


بلو ولوت پاپ کیک

ابتدا شکر، کره و پنیرخامه‌ای را با یکدیگر مخلوط و داخل کاسه همزن می‌ریزیم و آنقدر هم می‌زنیم تا یکدست شده و کمی پف کنند.

مواد لازم:

آرد: ۱۵۰ گرم

کره: ۹۰ گرم

شکر سفید: ۹۰گرم

تخم‌مرغ: دو عدد

پنیر خامه‌ای: ۶۰ گرم

بادام خردشده: ۵۰ گرم

پودر بیسکویت: ۵۰ گرم

آب گرم: ۱۲۵ میلی‌لیتر (نصف لیوان)

بیکینگ‌پودر: یک‌دوم قاشق چای‌خوری

وانیل: یک‌دوم قاشق چای‌خوری

پودر کاکائو: یک قاشق چای‌خوری

رنگ آبی خوراکی: به میزان لازم

روش تهیه:

۱. ابتدا شکر، کره و پنیرخامه‌ای را با یکدیگر مخلوط و داخل کاسه همزن می‌ریزیم و آنقدر هم می‌زنیم تا یکدست شده و کمی پف کنند. سپس وانیل و تخم‌مرغ‌ها را با بعد از ۱۵ ثانیه اضافه کرده و هم می‌زنیم تا مواد مخلوط و یکدست شوند.

۲. این کیک احتیاجی به هم زدن زیاد ندارد. در مرحله بعدی آرد را با بیکینگ پودر، پودر بیسکویت، بادام و پودر کاکائو مخلوط کرده و نیمی از این مخلوط را به مواد اضافه می‌کنیم و هم می‌زنیم، رنگ و بقیه آرد را داخل مایه کیک ریخته و همه مواد را دو دقیقه با درجه کند همزن هم می‌زنیم تا یکدست شوند.

۳. این مایه را در قالب مخصوص پاپ کیک ریخته و ۴۰ دقیقه روی پنجره وسط فر که از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد گرم کرده‌ایم، می‌پزیم. روی پاپ کیک‌ها را می‌توانیم با شکلات و انواع مغزهای مورد نظر یا ترافل و شکر‌های رنگی تزئین کنیم.