دوشنبه, ۱ مرداد, ۱۴۰۳ / 22 July, 2024
مجله ویستا

برنج و سبزی‌های تند


برنج و سبزی‌های تند

● مواد لازم :
▪ برنج باسماتی: ۲۰۰ گرم
▪ فلفل دلمه‌ای قرمز رنده یا خرد شده: یک تا ۲ عدد
▪ سیر خرد شده: ۳ حبه
▪ هویج نگینی خرد شده: ۲ عدد
▪ کلم خرد شده: ۲۰۰ گرم
▪ تخم‌مرغ زده شده: ۲ عدد
▪ پیازچه …

مواد لازم :

برنج باسماتی:

۲۰۰ گرم

فلفل دلمه‌ای قرمز رنده یا خرد شده:

یک تا ۲ عدد

سیر خرد شده:

۳ حبه

هویج نگینی خرد شده:

۲ عدد

کلم خرد شده:

۲۰۰ گرم

تخم‌مرغ زده شده:

۲ عدد

پیازچه نگینی خرد شده:

۳ عدد

لوبیا سبز:

۲۰۰ گرم

سویا سس:

یک قاشق غذاخوری

روش تهیه :

۱) برنج را مانند همیشه دم کنید و کنار بگذارید.

۲) فلفل و سیر را با کمی نمک مخلوط کنید تا خمیری به دست آید.

۳) روغن را درون یک تابه گرم کنید. هویج را اضافه کرده و حدود ۵ دقیقه بپزید تا نرم شود. کلم و خمیر فلفل را نیز اضافه کنید و دوباره حدود یک دقیقه روی حرارت قرار دهید.

۴) این مواد را روی برنج بریزید و حدود یک دقیقه روی حرارت مخلوط کنید تا خوب گرم شود.

۵) مخلوط برنج را به یک طرف ظرف هدایت کنید. تخم‌مرغ‌ها را در قسمت خالی ظرف بریزید و آنها را به‌صورت املت درآورید.

۶) پیازچه‌ها، لوبیا و سویا سس را با هم مخلوط کنید و تمام مواد را خوب با هم روی حرارت هم بزنید تا حدی که لوبیا‌ها هم گرم شوند.