سه شنبه, ۱ خرداد, ۱۴۰۳ / 21 May, 2024
مجله ویستا

کیک با رویه مارمالاد


کیک با رویه مارمالاد

● مواد لازم برای ۱۰ نفر :
▪ آب‌جوش: نصف لیوان
▪ تخم‌مرغ: ۸ عدد
▪ آرد: ۸ قاشق غذاخوری
▪ شکر: ۱۰۰ گرم
▪ پودر فندق: ۱۰۰ گرم
▪ بیکینگ‌پودر: یک قاشق چای‌خوری

● مواد لازم برای رویه کیک:
▪ مارمالاد …

مواد لازم برای ۱۰ نفر :

آب‌جوش:

نصف لیوان

تخم‌مرغ:

۸ عدد

آرد:

۸ قاشق غذاخوری

شکر:

۱۰۰ گرم

پودر فندق:

۱۰۰ گرم

بیکینگ‌پودر:

یک قاشق چای‌خوری

مواد لازم برای رویه کیک:

مارمالاد رژیمی دلخواه:

به میزان لازم

خلال پسته:

۵۰ گرم

روش تهیه :

زرده و سفیده تخم‌مرغ را از هم جدا کرده، زرده‌ها را به همراه شکر و آب‌جوش با همزن برقی خوب هم می‌زنیم تا زرده‌ها خوب پف کرده و کرم و کش‌دار شوند.

آرد، پودر فندق و بیکینگ‌پودر را به مواد زرده اضافه کرده و با لیسک با هم خوب هم می‌زنیم تا مواد یکدست شود. سفیده‌ها را نیز جداگانه آنقدر هم می‌زنیم تا پف کنند.

مایه زرده و سفیده را با لیسک با هم مخلوط کرده و این کار را به شکل دورانی انجام می‌دهیم تا پف سفیده نخوابد. مواد را داخل قالب چهارگوش به ضلع ۲۳‌سانتی‌متر می‌ریزیم بهتر است قالب را از قبل چرب کنیم. کیک را به‌مدت یک‌ساعت روی پنجره وسط فر که از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد گرم کرده‌ایم، می‌پزیم.

پس از پخت، کیک را از قالب خارج کرده و روی پنجره خنک‌کننده مخصوص کیک قرار می‌دهیم. روی کیک را با کمی مارمالاد و خلال پسته تزئین می‌کنیم.

مجله سیب سبز

باز نشر اختصاصی: مجله اینترنتی Bartarinha.ir