سه شنبه, ۱ خرداد, ۱۴۰۳ / 21 May, 2024
مجله ویستا

شام ۳۰ دقیقه ای با سیب‌ زمینی شکم پر


شام ۳۰ دقیقه ای با سیب‌ زمینی شکم پر

این شام راحت را می‌توانید در ۳۰ دقیقه و با سبزی‌های خوراکی که از قبل مانده درست کنید. البته قبل از شروع باید سیب‌زمینی‌ها را آبپز کرده باشید تا کارتان سریع‌تر انجام شود.

این شام راحت را می‌توانید در ۳۰ دقیقه و با سبزی‌های خوراکی که از قبل مانده درست کنید. البته قبل از شروع باید سیب‌زمینی‌ها را آبپز کرده باشید تا کارتان سریع‌تر انجام شود.

مواد لازم:

۵ عدد سیب‌زمینی، سبزیجات پخته (لوبیا سبز، هویج و ذرت )، پنیر پیتزا، نمک و فلفل و عدس

طرز تهیه:

۱. سیب‌زمینی‌ها را آبپز کنید.

۲. آنها را از وسط نصف و داخل شان را خالی کنید و مواد آن را کنار بگذارید.

۳. درون شکم سیب‌زمینی ها نمک ، فلفل و روغن‌زیتون بریزید.

۴. شکم سیب‌زمینی را با سبزی‌ها ی خوراکی پرکنید و روی آن را ‌هم از گوشت سیب‌زمینی که دارید پرکنید.

۵. حالا روی آن پنیر پیتزا بریزید و برای ۱۰ دقیقه درون فر بگذارید. دمای فر را هم روی ۱۸۰ درجه سانتی گراد بگذارید.