چهارشنبه, ۱۰ بهمن, ۱۴۰۳ / 29 January, 2025
مجله ویستا

کاربرد ویتامین‌ها


ویتامین B۱ که منابع تأمین غذائی آن عبارتند از: گوشت، گیاهک گندم، آجیل، سبزیجات و جو دو سر کاربرد این ویتامین در بدن عبارتند از: ساخت و ساز هیدرات کربن، تولید انرژی و حفظ سلامتی …

ویتامین B۱ که منابع تأمین غذائی آن عبارتند از: گوشت، گیاهک گندم، آجیل، سبزیجات و جو دو سر کاربرد این ویتامین در بدن عبارتند از: ساخت و ساز هیدرات کربن، تولید انرژی و حفظ سلامتی دستگاه اعصاب و قلب است. میزان مورد نیاز این ویتامین در مردان یک میلی‌گرم و زنان ۸ صدم میلی‌گرم در روز است.

ویتامین B۲ که در شیر، کره، تخم‌مرغ، سبزیجات و موز موجود است و کاربرد آن شامل ساخت و ساز پروتئین و تولید انرژی و رشد و نمو و تنظیم دید سالم است. این ویتامین در مردان ۳/۱ میلی‌گرم و در زنان ۱/۱ میلی‌گرم روزانه مورد نیاز است.

ویتامین B۶ در موادی که دارای پروتئین زیاد است و غلات کامل، بادام‌زمینی، تخم‌مرغ، موز موجود است. کاربرد آن شامل ساخت و ساز گلوکز و تولید پروتئین و انرژی است.

ویتامین B۱۲ در جگر، گوشت، تخم‌مرغ، لوبیا، سویا به مقدار زیاد یافت می‌شود و کاربرد آن در ارتباط با تشکیل عوامل وراثت، ارتقاء و رشد سالم سلول‌های خونی، از بین بردن خستگی و افزایش انرژی است.