شنبه, ۱۵ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 4 May, 2024
مجله ویستا

کیک یزدی گردویی با رویه پرتقالی


کیک یزدی گردویی با رویه پرتقالی

● مواد لازم:
▪ خرمای خرد شده بدون هسته ـ یک و نیم پیمانه
▪ شکر (ترجیحا قهوه ای) ـ دو سوم پیمانه
▪ عسل ـ یک سوم پیمانه کره ـ ۴ قاشق غذاخوری
▪ آرد ـ یک و یک سوم پیمانه
▪ جوش شیرین ـ یک قاشق …

مواد لازم:

خرمای خرد شده بدون هسته ـ یک و نیم پیمانه

شکر (ترجیحا قهوه ای) ـ دو سوم پیمانه

عسل ـ یک سوم پیمانه کره ـ ۴ قاشق غذاخوری

آرد ـ یک و یک سوم پیمانه

جوش شیرین ـ یک قاشق مرباخوری

نمک ـ نصف قاشق مرباخوری

تخم مرغ زده شده ـ یک عدد

وانیل ـ کمی آب

یک پیمانه گردوی خرد شده ـ

یک ونیم پیمانه پنیر خامه ای نرم ـ ۴۰۰ گرم

کره ـ ۲ قاشق غذاخوری

پودر قند ـ یک پیمانه

آب پرتقال تازه ـ یک قاشق مرباخوری

پوست پرتقال رنده شده ـ نصف قاشق مرباخوری

طرز تهیه:

برای تهیه کیک یزدی، فر را روی ۱۷۰ درجه سانتی گراد تنظیم کنید و ۱۲ قالب کیک یزدی را چرب کنید و کاغذ را در هر یک قرار دهید. شکر قهوه ای، عسل، آب و ۴ قاشق کره را با هم مخلوط کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید، در قابلمه را ببندید و بگذارید به جوش بیاید. پس از به جوش آمدن از روی حرارت بردارید و خرما را به آن اضافه کنید و بگذارید به دمای اتاق برسد. آرد، جوش شیرین و نمک را با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید. مخلوط خرما را پس از خنک شدن در غذاساز بریزید تا یک دست شود. سپس مواد به دست آمده را به کاسه بزرگ تری منتقل کنید.تخم مرغ و وانیل را به آن اضافه کنید و هم بزنید. مواد خشک را نیز در ۲ بخش اضافه کنید و کمی هم بزنید تا با هم مخلوط شود. در این مرحله گردو را به مواد اضافه کنید. قالب ها را تا سه چهارم پر کنید و بگذارید به مدت ۱۰ تا ۱۲ دقیقه بپزد. سپس کیک ها را به مدت ۱۵ دقیقه در قالب قرار دهید و بگذارید خنک شود. برای تهیه رویه کیک، پنیر خامه ای و کره را با هم بزنید تا نرم و یک دست شود. پودر قند، وانیل، آب و پوست پرتقال را به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا نرم شود. سپس با مواد دلخواه روی کیک را تزیین کنید.