چهارشنبه, ۲ خرداد, ۱۴۰۳ / 22 May, 2024
گوشت سرخ شده
مواد لازم:
گوشت بدون استخوان=۵۰۰ گرم
پیاز خرد شده=۱ عدد بزرگ
سیب زمینی=۳ عدد
هویچ=۳ عدد
زردچوبه=یک قاشق مرباخوری
دارچین=یک قاشق مرباخوری
سس گوجه فرنگی=۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل=به مقدار لازم
طرز تهیه:
ابتدا گوشت را به صورت انگشتی تکه تکه می کنیم و در قابلمه می ریزیم و با دو لیوان آب روی اجاق گاز با حرارت ملایم به مدت ۴۵ دقیقه می گذاریم تا نیم پز شود.سپس زردچوبه و دارچین و یک پیاز خرد شده را به آن اضافه می کنیم و می گذاریم روی اجاق بماند تا خوب پخته شود. یک پیاز را جداگانه در ظرفی خلال می کنیم و با کمی روغن سرخ می کنیم تا طلایی رنگ شود. بعد گوشت پخته شده را به پیاز اضافه می کنیم و کمی گوشت را با پیاز تفت می دهیم تا کمی طلایی شود.سپس سس گوجه فرنگی و نمک و فلفل را به مخلوط اضافه می کنیم تا سس کمی با گوشت تفت داده شود.سیب زمینی و هویچ را به صورت خلالی می بریم.سیب زمینی را در روغن فراوان سرخ می کنیم و هویچ ها را در آب می پزیم.گوشت را در ظرف می ریزیم و با سیب زمینی سرخ شده و هویج آن را تزئین می کنیم.
رابعه
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
سید ابراهیم رئیسی رئیس جمهور سقوط بالگرد رئیسی شهدای خدمت شهید جمهور ابراهیم رئیسی شهادت ایران حسین امیرعبداللهیان سقوط بالگرد بالگرد تبریز
هواشناسی فرودگاه مهرآباد مترو بارش باران شهرداری تهران امتحانات نهایی کنکور شهر تهران آموزش و پرورش تهران هلال احمر قوه قضاییه
قیمت دلار قیمت طلا قیمت خودرو خودرو بازار خودرو دلار یارانه بورس حقوق بازنشستگان سایپا ایران خودرو بازنشستگان
سینمای ایران سینما جشنواره کن آیت الله سید ابراهیم رئیسی تلویزیون رسانه ملی هنرمندان شعر قرآن کریم
فلسطین حماس رژیم صهیونیستی اسرائیل روسیه غزه امیرعبداللهیان ترکیه جنگ غزه آمریکا چین ولادیمیر پوتین
پرسپولیس فوتبال استقلال رئال مادرید تونی کروس لیگ برتر باشگاه پرسپولیس والیبال لیگ برتر انگلیس لیگ برتر ایران فدراسیون فوتبال باشگاه استقلال
هوش مصنوعی اپل سامسونگ مایکروسافت تبلیغات مغز گوگل فناوری ناسا
سلامت ویتامین آلزایمر سلامت روان دیابت خواب کاهش وزن طول عمر