شنبه, ۱۵ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 4 May, 2024
مجله ویستا

خوراک جوجه و فلفل هندی


گوشت سینه مرغ بدون پوست  :  ۱۲۰۰ گرم
فلفل سبز  :  ۱۰۰۰ عدد
نشاسته  :  ۳ قاشق مربا خوری
زنجبیل  :  ۱ قاشق مربا خوری
شکر  :  ۲ قاشق مربا خوری
سیر  :  ۱ قاشق مربا خوری
آب  :  ۲.۵ فنجان
فلفل سیاه  …

گوشت سینه مرغ بدون پوست  :  ۱۲۰۰ گرم

فلفل سبز  :  ۱۰۰۰ عدد

نشاسته  :  ۳ قاشق مربا خوری

زنجبیل  :  ۱ قاشق مربا خوری

شکر  :  ۲ قاشق مربا خوری

سیر  :  ۱ قاشق مربا خوری

آب  :  ۲.۵ فنجان

فلفل سیاه  :   قدری

نمک  :  ۱ قاشق مربا خوری

سینه مرغ نپخته را مدت ۲۵ دقیقه در آب بجوشانید و سپس آن را از آب برداشته، پوستش را جدا کرده قطعه قطعه‌اش نمائید.

فلفل هندی را شسته آن را به قطعات ریز بریده مدت ۴ دقیقه در آب بجوشانید و سپس آن را در آب سرد آبکشی کرده فلفل‌ها را پس از خشک کردن در کماجدانی که با روغن بادام زمینی به اندازه کافی چرب شده، بریزید و مدت دو دقیقه بپزید، سپس جوجه و نمک و شکر و زنجبیل و سیر و فلفل سیاه و آب را بر آن افزوده سر پوش ظرف را گذاشته مدت شش دقیقه بجوشد. آنگاه نشاسته آرد ذرت را بر آن افزوده هم زده مدت دو دقیقه بپزید.