سه شنبه, ۹ بهمن, ۱۴۰۳ / 28 January, 2025
مجله ویستا

سالاد گریپ فروت و بولاغ‌اوتی


سالاد گریپ فروت و بولاغ‌اوتی

دو عدد از گریپ فروت ها را از وسط دو نیم کنید. با استفاده از چاقوی تیز، آنها را فیله کنید. گریپ فروت باقی مانده را نیز پوست و آب آن را بگیرید. آب آن را اندازه بگیرید و در صورت نیاز به آن آب گریپ فروت یا پرتقال اضافه کنید تا به ¼ پیمانه برسد.

تعداد: ۴ نفر

زمان تهیه: ۲۵ دقیقه

مواد لازم

۴ عدد گریپ فروت متوسط

آب پرتقال یا گریپ فروت

۳ قاشق غذاخوری روغن زیتون

یک قاشق غذاخوری نعنا تازه خرد شده

نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه

۱/۴ قاشق چایخوری نمک

دو عدد آووکادو متوسط، خرد شده به اندازه های ۳ تا ۵ سانتی متری

طرز تهیه

۱. دو عدد از گریپ فروت ها را از وسط دو نیم کنید. با استفاده از چاقوی تیز، آنها را فیله کنید. گریپ فروت باقی مانده را نیز پوست و آب آن را بگیرید. آب آن را اندازه بگیرید و در صورت نیاز به آن آب گریپ فروت یا پرتقال اضافه کنید تا به ¼ پیمانه برسد.

۲. برای تهیه سس، روغن، نعنا و نمک را به آب گریپ فروت اضافه کنید و هم بزنید.

۳.نیمی از گریپ فروت ها را در هر کاسه قرار دهید. روی آنها شاهی آبی (بولاغ‌اوتی)، آووکادو و تکه های گریپ فروت بریزید. روی آنها نیز سس را بریزید.