پنجشنبه, ۲۰ دی, ۱۴۰۳ / 9 January, 2025
مدل های موجود سیتروئن (Citroen)
سی ۲ - ۲۰۰۷
سیتروئن - سی ۲ (Citroen C۲) از کوچکترین محصولات کمپانی سیتروئن است که از لحاظ ابعاد خارجی پس از سیتروئن - سی ۱ (Citroen C۱) قرار می گیرد و در رده خودرو های دو در بدون صندوق جای (Coupe Hatchbach) دارد. در طراحی سیتروئن - سی ۲ (Citroen C۲) پارامتر جمع و جور و اسپرت بودن بیشتر به چشم می خورد که برای مصارف داخل شهر فوق العاده مؤثر می باشد. از پیشرانه های خودرو می توان موتور ۴ سیلندر ۱.۱ لیتری را نام برد که قادر به تولید ۶۱ اسب بخار نیرو می باشد. انتقال قدرت در سیتروئن - سی ۲ (Citroen C۲) به چرخهای جلو می باشد.
سی ۳ - پلوری یل - ۲۰۰۷
در سال ۲۰۰۳ و درست یک سال پس از عرضه خودروی سیتروئن - سی ۳ (Citroen C۳) مدل سقف بازشو آن با نام سی ۳ - پلوری یل (C۳ Pluriel) وارد بازار رقابت در گروه خودروهای کوچک شهری (Supermini) و البته سقف تاشو گردید.این خودرو جانشین مدل سیتروئن - ساکسو (Citroen Saxo) می باشد و توسط دو طراح نسبتا مطرح به نامهای دوناتو کوکو (Donato Coco) و ژان پیر پلو (Jean Pierre Ploue) که قبلا پروژه طراحی رنو - تواینگو را در کارنامه کاری خود دارند می باشد.از رقبای اصلی سی ۳ - پلوری یل (C۳ Pluriel) می توان به فیات - پونتو (Fiat Punto) و هوندا - جاز (Honda Jazz) اشاره کرد. قویترین پیشرانه قابل سفارش در خودرو ۴ سیلندر ۱/۶ لیتری بوده که قادر به تولید ۱۰۸ اسب بخار نیرو می باشد.
سی ۴ - سدان - ۲۰۰۷
در ابتدا (سال ۲۰۰۴) سیتروئن - سی ۴ (Citroen C۴) فقط در مدل بدون صندوق (Hatchback) عرضه می شد تا در سال ۲۰۰۶ مدل صندوق دار (Sedan) آن در برخی کشور ها مانند چین و آرژانتین به تولید رسید که خودرویی است خانوادگی متوسط و توسط آقای دوناتو کوکو (Donato coco) طراحی گردیده است. از رقبای اصلی سیتروئن - سی ۴ (Sitroen C۴ Sedan) صندوق دار می توان به آئودی - ای ۴ (Audi A۴) و آلفارمئو - ۱۴۷ (Alfa Romeo ۱۴۷) اشاره کرد. پیشرانه قابل سفارش در سیتروئن - سی ۴ صندوق (Alfa Romeo) دار ۴ سیلندر بوده به حجم ۲ لیتر و قادر به تولید ۱۵۰ اسب بخار می باشد.
سی.کراسر - ۲۰۰۷
در سال ۲۰۰۷ کمپانی سیتروئن (CITROEN) خودوریی شاسی بلند (SUV) با نام سی.کراسر (C.Crosser) معرفی نمود که قرار شد در پلت فرم جی اس میتسوبیشی (GS Platform) تولید گردد. از دیگر خودروهای تولید شده در این پلت فرم میتسوبیشی - اوت لندر (Mitsubishi Outlander) و پژو - ۴۰۰۷ (Peugeot ۴۰۰۷) می باشند. نام خودرو نیز از مدل مفهومی (Concept Car)که در نمایشگاه فرانکفورت سال ۲۰۰۱ به نمایش گذاشته شده بود انتخاب شده است. از رقبای اصلی این خودرو می توان به مزدا - سی ایکس ۷ (Mazda CX-۷) و هیوندای - وراکروز (Hyundai Veracruz) اشاره کرد. پیشرانه خودرو ۴ سیلندر خطی بوده به حجم ۲.۲ لیتر و از نوع دیزل می باشد که با استفاده از تکنولوژی ریل مشترک (Common Rail) و توربو شارژر (Turbo) قادر به تولید ۱۶۰ اسب بخار نیرو می باشد.
سی ۱ - ۲۰۰۶
سیتروئن - سی ۱ (Citroen C۱) خودرویی است کوچک و جمع و جور که در گروه خودروهای بدون صندوق (Hatchback) قرار دارد و در دو نوع اتاق چهاردر بدون صندوق و دو در بدون صندوق عرضه می گردد. باتوجه به ابعاد آن بسیار مناسب استفاده در شهر، مخصوصاً شهرهای کشورهای اروپایی می باشد. از موتوری ۳ سیلندر به حجم یک لیتر بهره می برد که قادر به تولید ۶۸ اسب بخار نیرو نیز می باشد. انتقال نیرو در سیتروئن سی ۱ به چرخهای جلو می باشد.
سی ۴ - ۲۰۰۶
سیتروئن - سی ۴ (Citroen C۴) خودرویی است بدون صندوق (Hatchback) که در گروه خودروهای کوچک قرار دارد و در دو نوع بدنه دو در و چهار در عرضه می گردد. مدل چهار در بدون صندوق آن با نام برلینه (Berline) شناخته می شود که یکی از پیشرانه های آن ۴ سیلندر ۲ لیتری است با توان ۱۳۶ اسب بخار و انتقال نیرو در سیتروئن سی ۴ (Citroen C۴) به چرخ های جلو می باشد.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست