چهارشنبه, ۱۹ دی, ۱۴۰۳ / 8 January, 2025
آیا هر برنجی سفید است؟
ولی برنج قهوه ای به اندازه برنج سفید دوام نمی آورد. بیشتر مردم نیز برنج سفید، خوب کوبیده و صیلقی شده را به برنج قهوه ای ترجیح می دهند. هنگام برنجی کوبی، پوسته و گیاهک برنج با عبور دادن دانه ها از یک ماشین برنج کوبی که به نرمی سطح هر دانه را می ساید، از آن گرفته می شود. پس از تکمیل برنج کوبی با ماشین ، دانه ها سفید و سطح شان صیقلی می شود.
برنج تقویت شده، برنج کوبیده شده نسبتا تیره تری است که مقدار ویتامینهای گروه ب و کانیهایش از برنج صیقلی شده معمولی بیشتر است. برنج تقویت شده را پیش از آنکه در ماشین برنج کوبی بریزند، در آبی که دمایش نزدیک به نقطه جوش رسیده است می ریزند و سپس در زیر فشار، بخارش می دهند تا آماده شود.
این کار را نیز جوش کردن می گویند. با این کار، ویتامینهای ذخیره شده در سبوس، به وسط دانه برنج منتقل می شوند و به زبان د یگر، بخوردش می روند.
برنج ، احتمالا نخستین بار در هند گشت شد، زیرا سابقه کشت برنج در هند به چند ین هزار سال میرسد. از آنجا در سمت شرق حرکت و بیش از پنج هزار سال پیش به کشور چین رسید. تا سده هفدهم ساکنان آمریکای شمالی برنج را نمی شناختند.
http://www.danestanihay.mihanblog.com/More-۵۱.ASPX
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست