جمعه, ۱۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 3 May, 2024
مجله ویستا

سوپ غلیظ اسفناج


سوپ غلیظ اسفناج

● مواد لازم
▪ دو فنجان اسفناج خرد شده
▪ یک فنجان پیاز خرد شده
▪ یک چهارم فنجان کره
▪ سه عدد سیب زمینی (۴۵۰ گرم)
▪ یک و نیم فنجان آب
▪ دو عدد عصاره مرغ
▪ نصف قاشق مرباخوری نمک
▪ یک هشتم …

مواد لازم

دو فنجان اسفناج خرد شده

یک فنجان پیاز خرد شده

یک چهارم فنجان کره

سه عدد سیب زمینی (۴۵۰ گرم)

یک و نیم فنجان آب

دو عدد عصاره مرغ

نصف قاشق مرباخوری نمک

یک هشتم قاشق مرباخوری فلفل

سه چهارم فنجان خامه ترش

کمی موسیر برای تزئین

طرز تهیه

ظرف بزرگی را روی شعله گذاشته و پیاز را در کره تفت دهید، تا برای سه دقیقه نرم شود. سپس سیب زمینی را به آب مرغ و آب اضافه کرده و پس از به جوش آمدن در آن را بگذارید تا برای ۲۰ دقیقه بپزد. سپس اسفناج با عصاره مرغ را اضافه کرده و صبر کنید تا دو یا چهار دقیقه دیگر با هم پخته و نرم شوند. مواد را داخل مخلوط کن بریزید و به میزان دلخواه به آن نمک و فلفل بپاشید. مواد را پس از یکدست شستن در ظرفی ریخته و خامه ترش را اضافه کنید تا کاملاً حل شود. با موسیر آن را تزئین کنید.

[ماهرخ جواهری]