دوشنبه, ۶ اسفند, ۱۴۰۳ / 24 February, 2025
مجله ویستا
سوپ چغندر

مواد لازم برای ۴ نفر :
۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون
یک عدد پیاز متوسط خرد شده
۲ پیمانه آب گوشت
یک عدد سیب زمینی متوسط پوست کنده با برش های ۴گوش
نصف قاشق سوپ خوری نمک
یک چهارم قاشق سوپ خوری فلفل سیاه
یک ونیم پیمانه چغندر بخارپز شده با برش های ۴گوش
۲ قاشق آب لیمو
یک چهارم پیمانه ماست چکیده
یک قاشق غذاخوری جعفری تازه خرد شده
طرز تهیه:
پیاز را به مدت ۴ دقیقه در روغن تفت دهید تا کاملا طلایی شود. آب گوشت، سیب زمینی، نمک و فلفل را اضافه کنید و بگذارید جوش بیاید. حرارت را کم کنید تا سیب زمینی نرم بپزد. چغندر و آب لیمو را اضافه کنید و بگذارید بجوشد تا سوپ قرمز پررنگ و سیب زمینی کاملا نرم شود.
سوپ را با ماست چکیده سرو کنید.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست