یکشنبه, ۱۶ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 5 May, 2024
مجله ویستا

سوپ چغندر


سوپ چغندر

● مواد لازم برای ۴ نفر :
▪ ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون
▪ یک عدد پیاز متوسط خرد شده
▪ ۲ پیمانه آب گوشت
▪ یک عدد سیب زمینی متوسط پوست کنده با برش های ۴گوش
▪ نصف قاشق سوپ خوری نمک
▪ یک چهارم …

مواد لازم برای ۴ نفر :

۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون

یک عدد پیاز متوسط خرد شده

۲ پیمانه آب گوشت

یک عدد سیب زمینی متوسط پوست کنده با برش های ۴گوش

نصف قاشق سوپ خوری نمک

یک چهارم قاشق سوپ خوری فلفل سیاه

یک ونیم پیمانه چغندر بخارپز شده با برش های ۴گوش

۲ قاشق آب لیمو

یک چهارم پیمانه ماست چکیده

یک قاشق غذاخوری جعفری تازه خرد شده

طرز تهیه:

پیاز را به مدت ۴ دقیقه در روغن تفت دهید تا کاملا طلایی شود. آب گوشت، سیب زمینی، نمک و فلفل را اضافه کنید و بگذارید جوش بیاید. حرارت را کم کنید تا سیب زمینی نرم بپزد. چغندر و آب لیمو را اضافه کنید و بگذارید بجوشد تا سوپ قرمز پررنگ و سیب زمینی کاملا نرم شود.

سوپ را با ماست چکیده سرو کنید.