سه شنبه, ۲۶ تیر, ۱۴۰۳ / 16 July, 2024
مجله ویستا
تاثیر شیرین کننده مصنوعی بر بارداری
نتایج یک مطالعه نشان میدهد شیرینکنندههای مصنوعی میتوانند در فرآیند باروری به روش لقاح مصنوعی (IVF) خلل ایجاد کنند.
در این بررسی آمده است شیرین کنندههای مصنوعی میتواند برای زنانی که به روش لقاح مصنوعی باردار میشوند از قند مضرتر باشند.
به گفته محققان، هم قند و هم شیرین کنندههای مصنوعی موجود در نوشیدنیهای شیرین و قهوه تاثیر مخربی بر نتیجه درمان باروری به روش لقاح مصنوعی دارد.
در این مطالعه از ۵۲۴ زن که تحت درمان به روش لقاح مصنوعی قرار گرفتهاند در مورد مواد خوراکی مصرفیشان همچون نوشیدنیهای شیرین و قهوههای شیرین شده با قند و شیرین کنندههای مصنوعی سوالهایی پرسیده شد.
محققان برزیلی به بررسی سلولهای تخمک این بیماران پرداخته و کیفیت جنینهای رشد یافته از این سلولهای تخمک را ارزیابی کردند. این محققان دریافتند مصرف نوشیدنیهای شیرین حاوی هر دو نوع قند میتواند تاثیرات منفی بر تخمک و جنین بگذارد و میزان باروری را کاهش دهد و بنابر این نوشابههای حاوی شیرینکنندههای مصنوعی نه تنها برتری به نوشابههای حاوی قند ندارند بلکه گاهی حتی می توانند از آن هم مضرتر باشند.
"گابرئیلا هالپرن" یکی از محققان این مطالعه از گروه پزشکی باروری در برزیل گفت: عموم مردم معتقدند شیرین کنندههای مصنوعی از مواد قندی معمول سالمتر هستند و نسبت به خطراتی که مصرف نوشیدنیها و خوراکیهایی با کالری کاهشیافته دارد آگاه نیستند.
در این بررسی آمده است شیرین کنندههای مصنوعی میتواند برای زنانی که به روش لقاح مصنوعی باردار میشوند از قند مضرتر باشند.
به گفته محققان، هم قند و هم شیرین کنندههای مصنوعی موجود در نوشیدنیهای شیرین و قهوه تاثیر مخربی بر نتیجه درمان باروری به روش لقاح مصنوعی دارد.
در این مطالعه از ۵۲۴ زن که تحت درمان به روش لقاح مصنوعی قرار گرفتهاند در مورد مواد خوراکی مصرفیشان همچون نوشیدنیهای شیرین و قهوههای شیرین شده با قند و شیرین کنندههای مصنوعی سوالهایی پرسیده شد.
محققان برزیلی به بررسی سلولهای تخمک این بیماران پرداخته و کیفیت جنینهای رشد یافته از این سلولهای تخمک را ارزیابی کردند. این محققان دریافتند مصرف نوشیدنیهای شیرین حاوی هر دو نوع قند میتواند تاثیرات منفی بر تخمک و جنین بگذارد و میزان باروری را کاهش دهد و بنابر این نوشابههای حاوی شیرینکنندههای مصنوعی نه تنها برتری به نوشابههای حاوی قند ندارند بلکه گاهی حتی می توانند از آن هم مضرتر باشند.
"گابرئیلا هالپرن" یکی از محققان این مطالعه از گروه پزشکی باروری در برزیل گفت: عموم مردم معتقدند شیرین کنندههای مصنوعی از مواد قندی معمول سالمتر هستند و نسبت به خطراتی که مصرف نوشیدنیها و خوراکیهایی با کالری کاهشیافته دارد آگاه نیستند.
وایرال شده در شبکههای اجتماعی
تعمیرکار درب برقی وجک پارکینگ
دورههای مدیریتی دانشگاه تهران
فروش انواع ژنراتور دیزلی با ضمانت نامه معتبر
مسعود پزشکیان ایران حرم شاهچراغ دولت چهاردهم عزاداری دولت ترور انتخابات رئیس جمهور سعید جلیلی انتخابات ریاست جمهوری مجلس شورای اسلامی
شاهچراغ تیراندازی شیراز تهران شهرداری تهران هواشناسی پشه آئدس تب دنگی شورای شهر تهران وزارت بهداشت بازنشستگان پلیس راهور
قیمت خودرو قیمت طلا بازار خودرو ایران خودرو ترافیک سایپا خودرو قیمت دلار حقوق بازنشستگان دولت سیزدهم برق قیمت
کربلا امام حسین لیلی رشیدی مهران غفوریان مداحی مختارنامه تلویزیون سینما سینمای ایران دفاع مقدس سریال تئاتر
فناوری دانش بنیان فضا
دونالد ترامپ رژیم صهیونیستی آمریکا غزه فلسطین ترور ترامپ جنگ غزه اسرائیل روسیه جو بایدن ایالات متحده آمریکا حماس
پرسپولیس فوتبال استقلال یورو 2024 رامین رضاییان تیم ملی اسپانیا تیم ملی انگلیس باشگاه پرسپولیس باشگاه استقلال مهدی طارمی نقل و انتقالات لیگ برتر
همستر کامبت دیابت هوش مصنوعی کد مورس ایلان ماسک ناسا اپل اقتصاد دیجیتال
رژیم غذایی واکسن کرونا تخم مرغ مغز گرمازدگی طول عمر