چهارشنبه, ۲۶ دی, ۱۴۰۳ / 15 January, 2025
مجله ویستا
خوراک هویج به طرز فرانسوی
هویج : ۵۰۰ گرم
شکر : ۱ قاشق سوپخوری
جعفری ساطوری شده : ۱ قاشق سوپخوری
آب : ۲ فنجان
کره : ۵۰ گرم
جوش شیرین : قدری
نمک : ۱ قاشق سوپخوری
هویجها را پوست کنده آن را حلقه حلقه کرده و در آب مخلوط با نمک و جوش شیرین و شکر و کره در قابلمه بپزید. پس از نیمساعت قابلمه را تکان بدهید تا هویجها جابهجا شوند.
سپس آتش را ملایم کنید تا هویجها خوب پخته شده شیر غلیظی در اطرافش جمع شود. موقع کشیدن باز قابلمه را تکان داده جعفری خرد کرده را روی آن ریخته سر سفره بیاورید .
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست