دوشنبه, ۱۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 6 May, 2024
عدسی با سیر و اسفناج
تعداد: ۴ نفر
زمان تهیه: ۱۰ دقیقه
زمان پخت: ۴۵ دقیقه
مواد لازم
۲۰۰ گرم عدس
۲ عدد برگ بو
۱۲۰ گرم اسفناج
۲ حبه سیر
یک قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز
یک عدد پیاز کوچک
۶ قاشق غذاخوری سرکه بالزامیک
۲ پیمانه آب سبزیجات
یک قاشق چایخوری پودر فلفل سیاه
طرز تهیه
۱. ابتدا عدس را به مدت ۴- ۳ ساعت یا طی مدت شب درون آب بریزید و خیس کنید.
۲. درون قابلمهای مقداری آب همراه با کمی نمک بریزید. عدس و دو عدد برگ بو را به آن اضافه و آنها را نیمپز کنید.
۳. در این فاصله، سبزیجات را بشویید. سیر و پیاز را نیز ریز خرد کنید.
۴. پیازهای خرد شده و سرکه بازامیک و آب سبزیجات و عدس را درون قابلمه بریزید و آنها را روی حرارت زیاد جوش بیاورید. سپس حرارت را روی متوسط قرار دهید.
۵. پودر فلفل قرمز و سیاه را به قابلمه اضافه کنید و بگذارید کم کم بجوشند تا بیشتر آب سبزیجات درون قابلمه بخار شود.
۶. در این زمان اسفناج را اضافه کنید و ۳- ۲ دقیقه دیگر نیز مخلوط را بجوشانید.
۷. غذا را همراه با سالاد فصل یا چند برش نان تازه سرو کنید.
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
اسرائیل ایران آمریکا شورای نگهبان مجلس شورای اسلامی انتخابات دولت حسین امیرعبداللهیان حجاب جنگ دولت سیزدهم حسن روحانی
اصفهان قتل سلامت تهران هواشناسی شهرداری تهران سیلاب فضای مجازی آموزش و پرورش سامانه بارشی باران شهرداری
خودرو بانک مرکزی بازار خودرو قیمت دلار قیمت طلا قیمت خودرو دلار یارانه مسکن ایران خودرو حقوق بازنشستگان تورم
مهناز افشار تلویزیون نمایشگاه کتاب سینمای ایران دفاع مقدس صدا و سیما مسعود اسکویی موسیقی سریال مهران غفوریان
دانش بنیان
رژیم صهیونیستی حماس فلسطین غزه جنگ غزه روسیه اوکراین امیرعبداللهیان طوفان الاقصی ایالات متحده آمریکا جنگ اوکراین نتانیاهو
فوتبال پرسپولیس استقلال لیگ برتر جواد نکونام رئال مادرید سپاهان بازی بارسلونا لیگ برتر انگلیس باشگاه استقلال باشگاه پرسپولیس
اپل گوگل اینستاگرام آیفون مایکروسافت باتری ناسا عکاسی
کاهش وزن سیگار توت فرنگی فشار خون اعتماد به نفس کبد چرب