جمعه, ۲۱ دی, ۱۴۰۳ / 10 January, 2025
مجله ویستا

اسپاگتی به طریقه جزیره سیسیل


سیب زمینی  :  ۲۵۰ گرم
کره  :  ۲ قاشق سوپخوری
سیر  :  ۲ عدد
گوشت گوسفند  :  ۱۰۰ گرم
قارچ  :  ۱۰۰ گرم
جعفری ساطوری شده  :  ۱ قاشق سوپخوری
ماهی کولی  :  ۴ عدد
زیتون سبز  :  ۱۲ عدد
پیاز داغ عسلی  :  ۴۰۰ گرم
روغن …

سیب زمینی  :  ۲۵۰ گرم

کره  :  ۲ قاشق سوپخوری

سیر  :  ۲ عدد

گوشت گوسفند  :  ۱۰۰ گرم

قارچ  :  ۱۰۰ گرم

جعفری ساطوری شده  :  ۱ قاشق سوپخوری

ماهی کولی  :  ۴ عدد

زیتون سبز  :  ۱۲ عدد

پیاز داغ عسلی  :  ۴۰۰ گرم

روغن زیتون  :  ۲ قاشق سوپخوری

پنیر پیتزا  :  ۱ قاشق سوپخوری

پیازها را خرد کرده و در مقداری کره سرخ نمائید سپس سیرها را خرد کرده با مقداری قیمه گوشت گوسفند و ۱۰۰ گرم قارچ خرد شده و قدری جعفری ساطوری شده

و چهار قطعه ماهی کولی و ۱۲ عدد زیتون بی هسته مخلوط کنید.

آنگاه در ظرف جداگانه ۴۰۰ گرم اسپاگتی پخته شده را با روغن زیتون مخلوط کرده آن را هم بزنید و مخلوط فوق‌الذکر را رویش بریزید.

مطابق معمول چند قاشق پنیر رنده شده رویش بریزید و گرم گرم میل کنید.