جمعه, ۲۱ دی, ۱۴۰۳ / 10 January, 2025
مجله ویستا
اسپاگتی به طریقه جزیره سیسیل
سیب زمینی : ۲۵۰ گرم
کره : ۲ قاشق سوپخوری
سیر : ۲ عدد
گوشت گوسفند : ۱۰۰ گرم
قارچ : ۱۰۰ گرم
جعفری ساطوری شده : ۱ قاشق سوپخوری
ماهی کولی : ۴ عدد
زیتون سبز : ۱۲ عدد
پیاز داغ عسلی : ۴۰۰ گرم
روغن زیتون : ۲ قاشق سوپخوری
پنیر پیتزا : ۱ قاشق سوپخوری
پیازها را خرد کرده و در مقداری کره سرخ نمائید سپس سیرها را خرد کرده با مقداری قیمه گوشت گوسفند و ۱۰۰ گرم قارچ خرد شده و قدری جعفری ساطوری شده
و چهار قطعه ماهی کولی و ۱۲ عدد زیتون بی هسته مخلوط کنید.
آنگاه در ظرف جداگانه ۴۰۰ گرم اسپاگتی پخته شده را با روغن زیتون مخلوط کرده آن را هم بزنید و مخلوط فوقالذکر را رویش بریزید.
مطابق معمول چند قاشق پنیر رنده شده رویش بریزید و گرم گرم میل کنید.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست