سه شنبه, ۲۳ بهمن, ۱۴۰۳ / 11 February, 2025
مجله ویستا

جوجه شکم پر بریانی


جوجه شکم پر بریانی

▪ مواد لازم :
- جوجه درسته: یک عدد
- پیاز متوسط: ۲ عدد
- فلفل دلمه‌ای: یک عدد
- گوجه فرنگی: ۲ عدد کوچک
- جعفری و ساقه کرفس: به میزان لازم
- زعفران آب کرده: ۲ قاشق غذاخوری
- آب لیمو ترش: ۲ قاشق غذاخوری
- …

مواد لازم :

- جوجه درسته: یک عدد

- پیاز متوسط: ۲ عدد

- فلفل دلمه‌ای: یک عدد

- گوجه فرنگی: ۲ عدد کوچک

- جعفری و ساقه کرفس: به میزان لازم

- زعفران آب کرده: ۲ قاشق غذاخوری

- آب لیمو ترش: ۲ قاشق غذاخوری

- سویا سس: ۴ تا ۵ قاشق غذاخوری

- روغن زیتون: به مقدار لازم

روش تهیه :

ابتدا داخل شکم جوجه را کاملا خالی کرده و می‌شوییم. پیاز و فلفل دلمه‌ای را به شکل انگشتی خرد می‌کنیم، یک دسته جعفری را با چند شاخه کرفس و ۲ عدد گوجه فرنگی به همراه پیاز و فلفل داخل شکم مرغ می‌ریزیم. ۲ ساق مرغ را به یکدیگر بسته، سویا سس، آب لیمو ترش و زعفران را با هم مخلوط می‌کنیم و روی سطح مرغ را با این مواد آغشته می‌کنیم. در نهایت مقداری روغن زیتون را روی جوجه ریخته و به‌مدت ۲ تا ۳ ساعت روی پنجره فر که از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد گرم کرده‌ایم، می‌پزیم.

مجله سیب سبز