جمعه, ۲۱ دی, ۱۴۰۳ / 10 January, 2025
مجله ویستا
سیر میگو
اجاق را روشن کنید. به اندازه دو قاشق غذاخوری روغن زیتون در ماهیتابه بریزید، پنج حبه سیر ریزشده را به داخل ماهیتابه بریزید و همین طور مقداری فلفل قرمز خردشده و یک دوم قاشق چایخوری نمک. بگذارید در حرارت ملایم تفت پیدا کند، حالا میگوها را داخل مخلوط بگذارید و با این مخلوط میگوها را سرخ کنید، البته سرخ کردن میگو در حرارت ملایم و در این مخلوط بیش از سه دقیقه برای هر میگو (اگر ماهیتابهتان کوچک است) بیشتر وقت نمیگیرد.
بعد از سرخ شدن میگوها، جعفری خردشده را هم به باقیمانده مواد اضافه کنید و پس از یک دقیقه از روی اجاق بردارید. حال پنج عدد نان تست را به صورت جداگانه تنها برای ۳۰ ثانیه در یک ماهیتابه دیگر که مقداری روغن زیتون هم در آن باشد قرار دهید. سیر میگوی شما آماده است، نوش جان.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست