سه شنبه, ۲۳ بهمن, ۱۴۰۳ / 11 February, 2025
مجله ویستا

آلاسکای شکلاتی


آلاسکای شکلاتی

در قابلمه بزرگی، یک و نیم پیمانه آب، شکر، کاکائو و نمک را با هم مخلوط کنید و در حالی که مرتب هم می زنید به جوش بیاورید و به مدت ۴۵ ثانیه روی حرارت هم بزنید.

مواد لازم:

آب: دو و یک چهارم پیمانه

شکر: یک پیمانه

پودر کاکائو: سه چهارم پیمانه

شکلات تلخ یا نیمه تلخ ریز خرد شده: ۱۷۰ گرم

نمک: کمی

وانیل:کمی

طرز تهیه:

در قابلمه بزرگی، یک و نیم پیمانه آب، شکر، کاکائو و نمک را با هم مخلوط کنید و در حالی که مرتب هم می زنید به جوش بیاورید و به مدت ۴۵ ثانیه روی حرارت هم بزنید.

سپس از روی حرارت بردارید و تکه های شکلات را به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا آب شود. در این مرحله باقی مانده آب و وانیل را اضافه کنید و سپس مواد را در مخلوط کن بریزید و به مدت ۱۵ ثانیه هم بزنید. مواد را کاملاً خنک کنید سپس در بستنی ساز بریزید و طبق دستور آن عمل کنید. در صورت نداشتن بستنی ساز، مواد را در یک ظرف مناسب بریزید و در فریزر قرار دهید و هر یک ساعت هم بزنید. این کار را ۴ تا ۵ بار تکرار کنید.