سه شنبه, ۹ بهمن, ۱۴۰۳ / 28 January, 2025
مجله ویستا

ته چین مرغ و بادمجان شیرازی


ته چین مرغ و بادمجان شیرازی

● مواد لازم:
برنج ۵ لیوان .
سینه مرغ ۳ عدد .
بادمجان ۳ عدد .
شکر ۲ قاشق غذاخوری .
زرشک ۱۰۰ گرم
آب مرغ ۱ لیوان .
زرده تخم مرغ ۲ عدد .
ماست پر چرب ۱ لیوان .
زعفران دم کرده مقدار لازم

● طرز تهیه: …

مواد لازم:

برنج ۵ لیوان .

سینه مرغ ۳ عدد .

بادمجان ۳ عدد .

شکر ۲ قاشق غذاخوری .

زرشک ۱۰۰ گرم

آب مرغ ۱ لیوان .

زرده تخم مرغ ۲ عدد .

ماست پر چرب ۱ لیوان .

زعفران دم کرده مقدار لازم

طرز تهیه:

سینه های مرغ را با ۱ عدد پیاز ، نمک ، زرد چوبه و چند لیوان اب داخل قابلمه بریزید و بپزید سپس ریش ریش کنید و کنار بگذارید.

بادمجان ها را پوست بگیرید و حلقه ای خرد کنید ، روی بادمجان های حلقه شده نمک بپاشید و ۳۰ دقیقه داخل یخچال قرار دهید تا آب اضافی بادمجان ها خارج شود سپس در روغن سرخ کنید.

برنج را ۳۰ دقیقه قبل از پخت خیس دهید ، برنج را با چند لیوان آب و مقداری نمک داخل قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد و نرم شود سپس آبکشی نمائید ( زمانی باید برنج را آبکشی کنید که دانه برنج را میان دو انگشت میفشارید اطراف دانه برنج نرم و مغز آن کمی خام باشد ).

شکر را چند دقیقه در آب گرم خیس دهید تا نرم شود سپس بهمراه شکر در مقداری روغن تفت دهید.

داخل کاسه ای ماست ، زرده های تخم مرغ ، مقداری زعفران دم کرده و نمک را با ۱/۴ برنج آبکش شده مخلوط کنید ، کف قابلمه مقداری روغن بریزید و روی حرارت قرار دهید و این مخلوط را داخل قابلمه بریزید و با پشت قاشق فشار دهید تا مواد خوب فشرده شوند.

مقداری زرشک ، بادمجان سرخ شده و مرغ ریش ریش شده را روی این لایه بریزید ، مقداری برنج سفید روی این مواد بریزید و به همین صورت ۲-۳ لایه روی هم قرار دهید و لایه آخر را نیز با برج بپوشانید.