دوشنبه, ۲۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 13 May, 2024
مجله ویستا

۱۲ توصیه بهداشتی برای سفرهای تابستانی


۱۲ توصیه بهداشتی برای سفرهای تابستانی

کارشناسان و متخصصان ایمنی و سلامت همواره به رعایت اصول بهداشتی و ایمنی برای برخورداری از یک زندگی مطلوب‌تر توصیه می‌کنند. اما وقتی فصل تعطیلات و در پی آن سفرهای تفریحی فرا …

کارشناسان و متخصصان ایمنی و سلامت همواره به رعایت اصول بهداشتی و ایمنی برای برخورداری از یک زندگی مطلوب‌تر توصیه می‌کنند. اما وقتی فصل تعطیلات و در پی آن سفرهای تفریحی فرا می‌رسد، توجه به این نکات و توصیه‌ای بهداشتی و ایمنی قطعا باید بیشتر و خاص‌تر شود.

به نوشته ایسنا به نقل از مرکز کنترل و پیشگیری امراض آمریکا؛ در ادامه این مطلب کارشناسان ۱۲ نکته بهداشتی را بعنوان هدیه‌ای برای فصل تعطیلات در اختیار شهروندان قرار می‌دهند تا آنها هم در سلامت و ایمنی از سفر و تعطیلات خود لذت ببرند.

- برای مراقبت از خود در برابر شیوع میکروب‌ها و بیماری‌ها دست‌های خود را مرتب بشویید.

- بدن خود را با پوشیدن لباس مناسب خشک و گرم نگه دارید.

- استرس خود را کنترل کرده و سعی کنید در تعطیلات از اضطراب و فشار جلوگیری کنید. می‌توانید در این شرایط از پذیرش تعهد و مسوولیت زیاد از حد پرهیز نمایید.

- هرگز الکل مصرف نکنید و یا مراقب باشید که راننده شما از الکل استفاده نکرده باشد.

- سیگار نکشید و حتی‌المقدور با کسانی که سیگار می‌کشند ارتباط نداشته باشید تا از دود سیگار آنها در امان بمانید.

- هنگام رانندگی حتما کمربندهای خود را محکم ببندید، کودکتان را در صندلی کودک و در صندلی پشت خودرو بنشانید و کمربند صندلی کودک را متناسب با قد، وزن و سن او تنظیم کنید.

- قبل از رفتن به سفر حتما با پزشک معالج خود مشورت کرده و آزمایشات و معاینات لازم را انجام دهید در طول تعطیلات نیز انجام آزمایش ضروری را در زمان تعیین ‌شده، فراموش نکنید.

- حتما واکسیناسیون‌ لازم را انجام دهید تا شما را در برابر بیماری‌ها مصون نگه داشته و جانتان را نجات دهد.

- مراقب کودکان خود باشید و از آنها غافل نشوید. اسباب‌بازی‌ها، غذاها، نوشابه‌ها و سایر اشیاء خطرناک را از دسترس آنها دور نگه دارید.

- اگر نیاز به اجاق و آتش دارید، حتما تمام نکات ایمنی را رعایت کنید و هرگز وسایل آتش‌زا مثل اجاق، شومینه و یا حتی شمع‌ها را بدون مراقبت رها نکنید. همچنین صحت کارآیی آنها را بطور مرتب کنترل کنید.

- غذای سالم آماده کنید. برای این منظور چند نکته ساده را بخاطر بسپارید. حتما دست‌های خود و سطحی را که روی آن غذا آماده می‌کنید، بشویید. غذا را در دمای مناسب طبخ کنید و از یخچال نیز بطور مناسب استفاده نمایید.

- حتما تغذیه سالم داشته باشید و تحرک بدنی را فراموش نکنید. مقدار زیادی از سبزیجات و میوه‌ها را که خوب تمیز و شسته شده‌اند در رژیم غذایی خود بگنجانید و مصرف غذاهای شیرین و چرب را تا حد امکان محدود کنید. در هفته حداقل ۵/۲ ساعت فعالیت بدنی داشته باشید و به کودکان و نوجوانان خود اجازه دهید که حداقل یک ساعت در روز تحرک داشته باشند.