پنجشنبه, ۱۴ تیر, ۱۴۰۳ / 4 July, 2024
مجله ویستا
شیربرنج لیمو و بادام
![شیربرنج لیمو و بادام](/web/imgs/16/11/rhhc91.jpeg)
مواد لازم:
شیر پرچرب:
۴ پیمانه
برنج نیمه:
نصف پیمانه
شکر:
نصف پیمانه
نمک:
یک هشتم قاشق مرباخوری
آب لیمو ترش تازه:
نصف پیمانه
پوست ۳عدد لیمو
خامه:
نصف پیمانه
بادام برش زده و تفت داده
وانیل:
کمی
طرز تهیه:
شیر، برنج، شکر، نمک و وانیل را به جوش بیاورید، در حالی که مرتبط هم می زنید، حرارت را کم کنید و گهگاهی هم بزنید تا برنج نرم شود. در ظرف دیگری، آب لیمو و پوست لیمو را باهم مخلوط کنید و به برنج در حال پخت اضافه کنید و بگذارید روند پخت ۱۰دقیقه ادامه پیدا کند. در این مرحله، خامه را به مواد اضافه کنید، مواد کمی رقیق خواهد بود اما با سردشدن غلیظ می شود. شیربرنج را درظرف مناسب بریزید و پس از خنک شدن در یخچال قرار دهید. قبل از سرو، با بادام تزئین شود.
دورههای مدیریتی دانشگاه تهران
ویزای تضمینی ایتالیا کانادا
فروش انواع ژنراتور دیزلی با ضمانت نامه معتبر
انتخابات ریاست جمهوری سعید جلیلی مسعود پزشکیان انتخابات انتخابات ریاست جمهوری 1403 ایران انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم جلیلی مناظره مناظره انتخاباتی دولت ریاست جمهوری
تهران پلیس قتل اصفهان سازمان هواشناسی شهرداری تهران وزارت بهداشت قوه قضاییه حوادث خانواده آموزش و پرورش محیط زیست
مسکن خودرو تورم قیمت طلا قیمت دلار بازار خودرو قیمت خودرو قیمت سکه دلار دولت سیزدهم بازار سرمایه بورس
تلویزیون سینما محرم تئاتر بازیگر علیرضا قربانی سینمای ایران تخت جمشید سارا بهرامی رسانه ملی کنسرت دفاع مقدس
ماهواره کنکور ۱۴۰۳
رژیم صهیونیستی روسیه فلسطین جو بایدن ترکیه دونالد ترامپ غزه جنگ غزه آمریکا اسرائیل فرانسه چین
پرسپولیس فوتبال استقلال یورو 2024 سپاهان باشگاه پرسپولیس کریستیانو رونالدو باشگاه استقلال علیرضا بیرانوند جام ملت های اروپا لیگ برتر لیگ برتر ایران
هوش مصنوعی گوگل اینترنت نمایشگاه الکامپ سامسونگ اینستاگرام اپل عیسی زارع پور ایرانسل فیبرنوری ربات
تب دنگی کاهش وزن برنج خواب قهوه سرطان مغز دیابت مو فشار خون