چهارشنبه, ۱۹ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 8 May, 2024
مجله ویستا
دسر برنج و نارگیل
مواد لازم:
برنج نیمه:
نصف لیوان
شیر:
۲ لیوان
آب:
نصف لیوان
کمی نمک
پودر ژلاتین:
۲ قاشق مرباخوری
آب سرد:
۲ قاشق غذاخوری
کمی وانیل
زرده تخم مرغ:
۴ عدد
شکر:
کمتر از نصف لیوان
خامه زده شده:
نصف لیوان
نارگیل تفت داده:
نصف لیوان
طرز تهیه:
برنج، نصف لیوان شیر، آب و کمی نمک را به جوش بیاورید و سپس به مدت ۱۵ دقیقه روی حرارت کم بپزید تا آب آن کاملا خشک شود.
در ظرف دیگری پودر ژلاتین را در ۲ قاشق غذاخوری آب حل کنید و کنار بگذارید.
در ظرف جداگانه ای بقیه یک و نیم لیوان شیر و وانیل را به جوش بیاورید و بگذارید به مدت ۱۵ دقیقه بماند.
زرده تخم مرغ را با شکر هم بزنید سپس مخلوط شیر را کم کم به آن اضافه کنید و روی حرارت قرار دهید و بپزید تا کمی غلیظ شود. ژلاتین حل شده را به آن اضافه کنید و هم بزنید وپس از آن برنج را بیفزایید.
مواد به دست آمده را روی کاسه حاوی آب یخ قرار دهید و هم بزنید و به محض غلیظ شدن خامه و نارگیل تفت داده را به آن اضافه کنید و در ظرف های مناسب بریزید تا خنک شود.
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
ایران حماس دولت سیزدهم آمریکا رافائل گروسی دولت رهبر انقلاب اصفهان مجلس شورای اسلامی شورای نگهبان رئیس جمهور مجلس
سلامت تهران بارش باران هواشناسی شهرداری تهران قتل حجاب پلیس آموزش و پرورش فضای مجازی شهرداری وزارت بهداشت
خودرو مسکن حقوق بازنشستگان مالیات سایپا قیمت طلا قیمت دلار ایران خودرو قیمت خودرو بازار خودرو بانک مرکزی بورس
تلویزیون نمایشگاه کتاب سینما تئاتر دفاع مقدس سریال سینمای ایران موسیقی کتاب
دانش بنیان اینوتکس دانشگاه آزاد اسلامی
اسرائیل رژیم صهیونیستی غزه فلسطین رفح جنگ غزه روسیه چین نوار غزه ترکیه اوکراین طوفان الاقصی
پرسپولیس فوتبال استقلال لیگ برتر ذوب آهن لیگ قهرمانان اروپا نساجی لیگ برتر فوتبال ایران بازی لیگ برتر ایران سپاهان جواد نکونام
اپل هوش مصنوعی سامسونگ ناسا آیفون مایکروسافت گوگل باتری فضاپیما ماهواره
بیماران خاص استرس کاهش وزن بیمه زیبایی دندانپزشکی فشار خون