دوشنبه, ۱۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 6 May, 2024
مجله ویستا

مسمای بادمجان


● مواد لازم :
▪ گوشت بره: ۲۵۰ گرم
▪ بادمجان متوسط :۳ عدد
▪ لپه:نصف فنجان
▪ پیاز متوسط: اعدد
▪ زعفران وادویه:به میزان دلخواه
● طرز تهیه:
ابتدا گوشت را تخته ای ونازک خورد کرده به همراه …

مواد لازم :

گوشت بره:

۲۵۰ گرم

بادمجان متوسط :

۳ عدد

لپه:

نصف فنجان

پیاز متوسط:

اعدد

زعفران وادویه:

به میزان دلخواه

طرز تهیه:

ابتدا گوشت را تخته ای ونازک خورد کرده به همراه پیاز رنده شده در مقدار کمی روغن تف داده سپس با۵/۱ لیوان میگذاریم نیم پز شود.ابتدا لپه را افزوده وپس از نیم ساعت گوجه وبادمجان (از قبل کبابی شده ) رااضافه کرده ومیگذاریم کاملا بپزد.پس از ۱ ساعت خورشت آماده سرو است باید با پلو سفید نوش جان کنید