یکشنبه, ۱۰ تیر, ۱۴۰۳ / 30 June, 2024
مجله ویستا

خواص آناناس


پژوهشگران دریافته اند كه یك برش آناناس تازه , خشكی و درد های گلو را كه اولین نشانه های سرما خوردگی و آنفلونزا است كاهش می دهد . كارشناسان تغذیه می گویند : كه قند آناناس بالاست . و …

پژوهشگران دریافته اند كه یك برش آناناس تازه , خشكی و درد های گلو را كه اولین نشانه های سرما خوردگی و آنفلونزا است كاهش می دهد . كارشناسان تغذیه می گویند : كه قند آناناس بالاست . و آناناس سرشار از مواد مغذی است . سریع جذب می شود و آنزیم هایی دارد كه به هضم غذا كمك می كند . و خوردن سه برشس آناناس تازه یا ۵/۱ لیوان آب آناناس به محض احساس خارش گلو بسیار مفید است . آناناس علاوه بر ویتامین های مهمی مانند A,B,C فلزاتی هم چون پتاسیم , كلسیم , آهن , فسفر , گوگرد و منگنز دارد .

برای كسانی كه سوء هاضمه , ضعف بدن , چاقی , التهابات مفاصل و تصلب شرایین دارند بسیار مفید است . اما به سبب داشتن قند زیاد , خوردن آن به بیماران مبتلا به قند سفارش نمی شود . باید توجه داشت كه كمپوت آناناس مفید نیست . زیرا در آناناس بسیاری از خاصیت های خود را به هنگام كمپوت شدن از دست می دهد . و پزشكان مصرف آناناس تازه را سفارش می كنند .