جمعه, ۲۱ دی, ۱۴۰۳ / 10 January, 2025
بستنی باز نخورید!!
البته کارخانههایی که تحت نظر وزارت بهداشت هستند، کنترل میشود. این تقلبها بیشتر در محصولات فلهای نظیر بستنیهای سنتی مشاهده میشود.
کنترل بخشی از اسانسهایی که به عنوان طعمدهنده در مواد غذایی و دارویی استفاده میشود بر عهده وزارت بهداشت و کنترل بخشی دیگر بر عهده معاونتهای غذا و داروی دانشگاههای علوم پزشکی کشور است. با این حال میزان تقلب در طعمدهندهها و رنگها بالاست و مردم قادر به تشخیص آن نیستند.
به عنوان مثال با توجه به گرانی زعفران، هم رنگ و هم طعم زعفران میتواند مورد تقلب قرار گیرد. برخی تولید کنندگان از رنگهای مجاز خوراکی استفاده میکنند که کیفیت زعفران طبیعی را ندارد.
با وجود زعفرانهای بستهبندی شده در بازار، از زعفرانهای تقلبی و سایر طعمدهندهها در تولید بستنیها استفاده می شود، در حالی که ما انتظار داریم بستنیهای میوهای حاوی طعم طبیعی میوهها باشد، تا مردم هم در حین استفاده کمتر آسیب ببینند.
البته کارخانههایی که تحت نظر وزارت بهداشت هستند، کنترل میشود. این تقلبها بیشتر در محصولات فلهای نظیر بستنیهای سنتی مشاهده میشود. حتی ممکن است کافیشاپهایی که خودشان بستنی تولید میکنند از طعمدهندهها و اسانسهای مصنوعی و تقلبی استفاده کنند.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست