چهارشنبه, ۱۲ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 1 May, 2024
مجله ویستا

بستنی باز نخورید!!


بستنی باز نخورید!!

البته کارخانه‌هایی که تحت نظر وزارت بهداشت هستند، کنترل می‌شود. این تقلب‌ها بیشتر در محصولات فله‌ای نظیر بستنی‌های سنتی مشاهده می‌شود.
کنترل بخشی از اسانس‌هایی که به عنوان …

البته کارخانه‌هایی که تحت نظر وزارت بهداشت هستند، کنترل می‌شود. این تقلب‌ها بیشتر در محصولات فله‌ای نظیر بستنی‌های سنتی مشاهده می‌شود.

کنترل بخشی از اسانس‌هایی که به عنوان طعم‌دهنده در مواد غذایی و دارویی استفاده می‌شود بر عهده وزارت بهداشت و کنترل بخشی دیگر بر عهده معاونت‌های غذا و داروی دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور است. با این حال میزان تقلب در طعم‌دهنده‌ها و رنگ‌ها بالاست و مردم قادر به تشخیص آن نیستند.

به عنوان مثال با توجه به گرانی زعفران، هم رنگ و هم طعم زعفران می‌تواند مورد تقلب قرار گیرد. برخی تولید کنندگان از رنگ‌های مجاز خوراکی استفاده می‌کنند که کیفیت زعفران طبیعی را ندارد.

با وجود زعفران‌های بسته‌بندی شده در بازار، از زعفران‌های تقلبی و سایر طعم‌دهنده‌ها در تولید بستنی‌ها استفاده می‌ شود، در حالی که ما انتظار داریم بستنی‌های میوه‌ای حاوی طعم طبیعی میوه‌ها باشد، تا مردم هم در حین استفاده کمتر آسیب ببینند.

البته کارخانه‌هایی که تحت نظر وزارت بهداشت هستند، کنترل می‌شود. این تقلب‌ها بیشتر در محصولات فله‌ای نظیر بستنی‌های سنتی مشاهده می‌شود. حتی ممکن است کافی‌شاپ‌هایی که خودشان بستنی تولید می‌کنند از طعم‌دهنده‌ها و اسانس‌های مصنوعی و تقلبی استفاده کنند.



همچنین مشاهده کنید