یکشنبه, ۳۰ دی, ۱۴۰۳ / 19 January, 2025
مجله ویستا

ناجی یاهو از سقوط در دنیای فناوری


ناجی یاهو از سقوط در دنیای فناوری

کارول بارتز‌ ازجمله افراد صاحبنام در عرصه فناوری است که سال‌های طولانی به فعالیت در قطب فناوری ایالات متحده آمریکا یعنی دره سیلیکون مشغول بوده است و به همین علت از او به عنوان …

کارول بارتز‌ ازجمله افراد صاحبنام در عرصه فناوری است که سال‌های طولانی به فعالیت در قطب فناوری ایالات متحده آمریکا یعنی دره سیلیکون مشغول بوده است و به همین علت از او به عنوان یکی از چهره‌های موفق در عرصه فناوری دیجیتال که نقش بسیار مهمی در بازگرداندن قدرت از دست رفته یاهو پس از انتصاب او به عنوان مدیر این شرکت داشته است، نام برده می‌شود.

یاهو یکی از بزرگ‌ترین موتورهای جستجوگر اینترنتی است که هم‌اکنون امکان دسترسی به بیش از ۷۰ سایت اینترنتی و خدمات مختلف را در اختیار کاربران خود قرار می‌دهد. کارول بارتز از ژانویه ۲۰۰۹ - یعنی پس از این که جری یانگ مدیر سابق یاهو به دلیل انتقاداتی که از او شده بود مجبور به استعفا شد- مسوولیت مدیریت این شرکت را پذیرفت و از آن زمان تاکنون یاهو با پیشرفت‌های قابل توجهی مواجه بوده است. در آن زمان یاهو بشدت با مشکلات مالی مواجه شده بود و در رقابت با رقیب دیرینه‌اش یعنی گوگل روز به روز ضعیف‌تر می‌شد، اما خوشبختانه با تلاش‌های مداوم و ابتکارات خلاقانه کارول بارتز، یاهو توانست بار دیگر قدرت از دست رفته خود را به دست آورد.

کارول بارتز در سال ۱۹۷۲ موفق به دریافت مدرک کارشناسی در رشته علوم کامپیوتر شد و در سال ۲۰۰۲ نیز مدرک دکترای افتخاری موسسه فناوری نیوجرسی را از آن خود ساخت. او از سال ۱۹۷۶ قدم به عرضه فناوری‌های دیجیتال گذاشت و فعالیت در شرکت‌های بسیار مهمی مانند شرکت تجهیزات دیجیتالی و همچنین شرکت سان میکروسیستم را نیز تجربه کرد.

او پیش از این که به‌عنوان مدیر یاهو انتخاب شود، ۱۴سال مسوولیت مدیریت اجرایی شرکت اتودسک را بر عهده داشت. کارول بارتز در فهرست قدرتمندترین مدیران زن جهان که توسط فوربس ارائه شده در رتبه چهاردهم قرار گرفته است. بارتز در مدت زمانی که در عرصه فناوری به فعالیت مشغول بوده فراز و نشیب‌های بسیاری را پشت‌سر گذاشته و با چالش‌های شغلی و شخصی بسیار زیادی دست‌و پنجه نرم کرده، اما خوشبختانه او هیچ‌گاه ناامید نشده است. او در ۴۳ سالگی یعنی زمانی که مدیریت اجرایی اتودسک را بر عهده داشت به سرطان سینه مبتلا شد، اما این بیماری موجب توقف فعالیت‌های او نشد و او پس از این که یک ماه به صورت پاره‌وقت مسوولیت خود را انجام داد دوباره فعالیت‌های عادی خود را از سر گرفت و پس از گذراندن دوره بیماری با توان و اراده بیشتری به فعالیت‌های شغلی خود ادامه داد.