سه شنبه, ۲ بهمن, ۱۴۰۳ / 21 January, 2025
مجله ویستا

راهی برای تقویت سیستم تنفسی


راهی برای تقویت سیستم تنفسی

دانه پیاز، رنگ سیاهی داشته و جوانه آن خواص فراوانی دارد. دانه پیاز که پس از مدت دو تا شش روز مرطوب نگه داشتن جوانه زده و آماده مصرف می‌شود، مواد مغذی زیادی داشته و غنی از ویتامین‌آ، …

دانه پیاز، رنگ سیاهی داشته و جوانه آن خواص فراوانی دارد. دانه پیاز که پس از مدت دو تا شش روز مرطوب نگه داشتن جوانه زده و آماده مصرف می‌شود، مواد مغذی زیادی داشته و غنی از ویتامین‌آ، ویتامین ب، ویتامین ث و ویتامین ای است.

جوانه پیاز که معمولاً همراه با سالاد یا مخلوط با غذا مصرف می‌شود، ماندگاری کمی داشته و نباید مدت طولانی نگهداری شود.

تحقیقات مختلفی بیانگر آن است، مصرف روزانه جوانه پیاز دردهای ناشی از نفخ معده را کاهش داده و تأثیر بسزایی در تنظیم چربی خون، کلسترول خون و فشار خون دارد. این ماده غذایی التهابات را کاهش داده و دردهای منتشر شده در بدن را کاهش می‌دهد.

مصرف جوانه یونجه و میخک همراه با جوانه پیاز طعم خوبی به آن می‌دهد و فواید آن را دوچندان می‌کند.

جوانه دانه پیاز مقوی معده بوده و چنانچه همراه با عسل مصرف شود کمک زیادی به از بین رفتن سنگ کلیه و سنگ کیسه صفرا می‌کند. بیماری التهابات لثه و اختلالات سیستم تنفسی با مصرف منظم این جوانه بهبود پیدا می‌کند.

املاح موجود در دانه پیاز جوانه زده، سردردهای میگرنی را تا حدود زیادی بهبود بخشیده و گردش خون را تنظیم می‌کند.