سه شنبه, ۲ بهمن, ۱۴۰۳ / 21 January, 2025
راهی برای تقویت سیستم تنفسی
دانه پیاز، رنگ سیاهی داشته و جوانه آن خواص فراوانی دارد. دانه پیاز که پس از مدت دو تا شش روز مرطوب نگه داشتن جوانه زده و آماده مصرف میشود، مواد مغذی زیادی داشته و غنی از ویتامینآ، ویتامین ب، ویتامین ث و ویتامین ای است.
جوانه پیاز که معمولاً همراه با سالاد یا مخلوط با غذا مصرف میشود، ماندگاری کمی داشته و نباید مدت طولانی نگهداری شود.
تحقیقات مختلفی بیانگر آن است، مصرف روزانه جوانه پیاز دردهای ناشی از نفخ معده را کاهش داده و تأثیر بسزایی در تنظیم چربی خون، کلسترول خون و فشار خون دارد. این ماده غذایی التهابات را کاهش داده و دردهای منتشر شده در بدن را کاهش میدهد.
مصرف جوانه یونجه و میخک همراه با جوانه پیاز طعم خوبی به آن میدهد و فواید آن را دوچندان میکند.
جوانه دانه پیاز مقوی معده بوده و چنانچه همراه با عسل مصرف شود کمک زیادی به از بین رفتن سنگ کلیه و سنگ کیسه صفرا میکند. بیماری التهابات لثه و اختلالات سیستم تنفسی با مصرف منظم این جوانه بهبود پیدا میکند.
املاح موجود در دانه پیاز جوانه زده، سردردهای میگرنی را تا حدود زیادی بهبود بخشیده و گردش خون را تنظیم میکند.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست