سه شنبه, ۱۶ بهمن, ۱۴۰۳ / 4 February, 2025
مجله ویستا

جوانه ها غنی از فیتوکمیکال


جوانه ها غنی از فیتوکمیکال

جوانه ها از جمله موادغذایی سالم شناخته شده است. طبق بررسی های اخیر مشخص شده است که جوانه علاوه بر این که منبع عالی موادمغذی است، دارای قابلیت های درمانی نیز می باشد. جوانه های …

جوانه ها از جمله موادغذایی سالم شناخته شده است. طبق بررسی های اخیر مشخص شده است که جوانه علاوه بر این که منبع عالی موادمغذی است، دارای قابلیت های درمانی نیز می باشد. جوانه های یونجه، ترب قرمز، کلم بروکلی، شبدر و دانه سویا دارای مقدار فیتوکمیکال است.

خواص:

میزان نیاسین موجود در جوانه گندم ۴برابر و همچنین ویتامین B۶ و فولات موجود در آن ۲ برابر گندم است.

جوانه گندم نسبت به نشاسته مقدار پروتئین بیشتری دارد، علاوه بر حفظ انرژی برای مدت طولانی تری احساس سیری ایجاد می کند.

کلروفیل بالا در جوانه خاصیت تصفیه کننده و ضدالتهابی دارد.

مصرف جوانه گندم عوارض ناشی از استرس، رژیم غذایی و شیوه نادرست زندگی را برطرف می کند.

جوانه دانه های کلم بروکلی دارای میزان بالای سلفورافین است که از آنتی اکسیدان هایی مانند ویتامین C و E حمایت و با سرطان مقابله می کند.

جوانه دانه غلات نسبت به خود غلات ۳۰۰درصد ویتامین A بیشتری دارد.

جوانه یونجه کلسترول و چربی مضر را کاهش می دهد و با سرطان خون، روده و لوزالمعده مقابله می کند.

جوانه ها که سرشار از آنتی اکسیدان است، مانع از آسیب دیدن DNA و روند پیری می شود.

در طب چینی، جوانه ماش دارای خاصیت ضدسرطان است.

جوانه ها منبع عالی فیبر است.

مصرف روزانه جوانه به رشد و بازسازی بدن کمک می کند.

جوانه ها دارای اسید چرب لازم است که بدن برای بهبود عملکرد خود به آن نیاز دارد.

هضم آن آسان است.

از آن جا که برای آبیاری جوانه مقداری آب در ظرف باقی می ماند، امکان آلودگی آن به باکتری ای کولای زیاد می باشد. به همین دلیل باید در شست وشوی آن قبل از مصرف دقت کافی داشت.