جمعه, ۱۹ بهمن, ۱۴۰۳ / 7 February, 2025
۱۰ روش محرمانه که در خرید به شما کمک می کند
![۱۰ روش محرمانه که در خرید به شما کمک می کند](/web/imgs/16/151/smxfm1.jpeg)
در مرخصی ها خرید بهترین راه برای استرس است! نظر شما در این باره چیست؟ بیشتر مردم در سرمایه گذاری پول موفق اند اما در خرج کردن، آن را بیهوده خرج می کنند. اما چرا این اتفاق می افتد؟ پول و انرژی ما با هم مساوی اند. اما زمانی که ما احساس تنهایی و فشار می کنیم ما در دادن این انرژی واقعا خود پسند و آدم نادانی می شویم! انرژی به مقدار زیادی وجود دارد! اما نیت هرکس در به کار بردن آن مهم است! ما راه خرید کردن را برای خرج پولمان انتخاب کردیم!
امروز من برای انجام خرید های تازه هیجانی ام! شما می دانید این که شما از خرج کردن پولتان که مربوط به کار در ماه جاری تان است، هیجانی شوید خنده دار است! البته شما ممکن است برای ماه آینده ی خود نیز چیز هایی بخرید اما به نظر من این کار بیهوده است. چون شما آن را استفاده نخواهید کرد. و آن برای شما احساس بدی ایجاد می کند. چون رضایت شما را جلب نکرده است! اما این احساس در هیجانات شما برای خرید پنهان است.
شما باید بدانید که صرفه جویی برای بودجه ی شما یک کار خوب است. بنابراین باید عادت خود را در خرید کردن تغییر دهید. در این جا ما ۱۰راه که شما در خریدکردن باید آن را رعایت کنید را بیان می کنیم.
۱) از خودتان بپرسید: آیا واقعا من این را نیاز دارم؟ چرا آن را نیاز دارم؟
چرا شما آن چیز را می خرید؟ آیا شما به چیز هایی شبیه به این نیاز دارید؟ چگونه آن می تواند برای شما مفید باشد؟ آیا دقایق کمی درباره ی آن فکر کرده اید؟ معمولا ما چیز های بی استفاده و بی فایده را می خریم بعد آن را به یک طرف پرتاب می کنیم ، یا آن ها را در انبار خانه نگه می داریم. آیا شما واقعا مطمئنید که همه این چیز ها را نیاز دارید؟ شاید بهتر است که اول این پرسش های ساده جواب دهید.
۲) برنامه ریزی پیش از خرید
در طول چند روز چیز هایی را که می خواهید بخرید را یادداشت کنید. و از چیز هایی که نمی خواهید عبور کنید. و در هنگام خرید چیز هایی که در این لیست نیست را نخرید.آنگاه با تعجب خواهید دید که تا چه اندازه هزینه هایتان کم می شود.
۳) بازبینی در خانه
چیز هایی که در خانه دارید را باز بینی کنید مطمئنا به مواردی بر می خورید که در کم کردن هزینه ها به شما کمک می کند. زمانی که شما چیز های غیر قابل استفاده را می بینید که قبلا خریده اید، خواسته های خود ر کم خواهید کرد.
۴) زمانی که افسرده و گرسنه اید خرید نکنید
زمانی که گرسنه اید می خواهید تمام غذا های موجود در مغازه را بخرید درست مثل زمانی که استرس دارید. شما می خواهید هر چیزی را بخرید تا احساساتان بهتر شود. زمانی که افسرده اید به خرید نروید. این یک الزام است برای شما چون ممکن است بعضی چیز های بی فایده و بیهوه بخرید و مقدار زیادی پول خرج کنید. من معمولا زمانی که افسرده ام به خرید نمی روم و در خانه می مانم تا حالم بهتر شود.
۵) صورت حساب های خود را جمع کنید
بعضی اوقات شما پول زیادی برای چیز های بی فایده خرج می کنید. اما اگر صورت حساب ها و چک های خود را در نظر بگیرید می تواند انگیزه ی خوبی برای توقف ول خرجی شما شود.
۶) استفاده از دستگاه ها
اگر شما نمی توانید در یک فروشگاه بزرگ جلوی ول خرجی خود را بگیرید بهتر است برای خرید از کارت های اعتباری استفاده کنید. که در نتیجه ی آن کاهش مخارج خود را خواهید دید.
۷) حساب داری در کار ها
بودجه ماهیانه خود را یادداشت کنید. هزینه ها سود های خود را یادداشت کنید. یک گزارش سالیانه درست کنید. بسیاری از مخارجی را که انجام می دهید می توانید سرمایه گذاری کنید. اگر ماهانه به جای آن که ۲۰۰ دلار خرج کنید آن را جمع کنید در سال برای شما ۲۴۰۰دلار می ماند که با سرمایه گذاری و سودی که به شما می دهد بسیار خوب است.
۸) کسب و کار شروع کنید
در اثر سرمایه گذاری پولتان می توانید بعضی خرج هایتان را جبران کند. اگر شما ۱۰۰۰۰ دلار داشته باشید با آن چه کاری انجام خواهید داد؟ البته که سرمایه گذاری می کنید! چرا همه ی آن را خرج و ۱۰دلار آن را پ انداز کنید؟ سرمایه گذاری را یاد بگیرید! چون در اثر آن هر وقت که پول اضافی خرج می کنید بر اساس سود آن پول از دست رفته را جبران می کند.
۹) پیدا کردن راهی برای کمک به استرس
شما متوجه شدید که خرید بهترین راه برای رهایی از فشار و استرس نیست. شما راه های دیگری نیز مثل شروع کردن یوگا، عبادت، سکس یا استراحت را دارید. شما راه های بسیار بهتری نسبت به خرج کردن پول دارید.
۱۰) اتفاقات جالب!
بهترین راه برای کاهش فشار و استرس انجام دادن کار های مشترک با دیگران است. اگر شما پول های اضافی دارید می توانید بخشی از آن را برای نیکو کاری ببخشید. شما می توانید برای دوستان یا عشقتان هدیه بخرید. به عقیده ی من این کاراحساس شما را بهتر خواهد کرد.
تهیه و ترجمه:گروه سبک زندگی سیمرغ
www.seemorgh.com/lifestyle
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست