چهارشنبه, ۲ خرداد, ۱۴۰۳ / 22 May, 2024
خواص سلامتی میوه های خوشمزه
سیب: مطالعههای بسیاری درباره مصرف سیب و آب آن انجام شده که نشان میدهد وجود آنتیاکسیدانی به نام «کوئرستین» در سیب میزان کلسترول بد خون را پایین میآورد و به این ترتیب احتمال ابتلا به بیماریهای قلبی و سکته نیز به میزان قابلملاحظهای کم میشود.
گوجهفرنگی و هندوانه: این میوهها دارای لیکوپین هستند که یک ماده قوی ضدسرطان است. برای سلامت چشم و پروستات نیز بسیار مفید است. گفتنی است، میزان این ماده ضدسرطانی در گوجهای که حرارت دیده باشد مثل سسها و کچاپها افزایش پیدا میکند. مصرف منظم هندوانه، گوجهفرنگی و زردآلود مانع از بروز سرطان پروستات میشود.
انجیر: برگ درخت انجیر برای سلامت قلب مفید است و تری گلیسیرید خون را کاهش میدهد. پتاسیم موجود در آن فشار خون را کنترل میکند و از بدن در برابر بیماریهای قلبی و فشار خون محافظت میکند.
آواکادو: فیتونیتریتهای متعدد آن نه تنها مانع از بروز سرطان پروستات میشود، بلکه سلولهای آسیب دیده را نیز ترمیم میکند.
نارگیل: این میوه علایم مربوط به بزرگ شدن پروستات را کاهش میدهد و از بروز بیماری تصلب شرایین و بیماری قلبی نیز پیشگیری میکند.
انار: انار به واسطه داشتن مواد آنتیاکسیدانی و الاژیک اسید از بروز سرطان جلوگیری کرده و رشد تومورهای سرطانی مانند سرطان پوست و پروستات را کند میکند.
پرتقال: پرتقال بهترین منبع ویتامین C و اسیدفولیک است و مصرف آن به خانمهای باردار برای تقویت سیستم ایمنی بدن و رفع کم خونی بسیار توصیه میشود. مرکبات سرشار از آنتیاکسیدانها، پتاسیم، بتاکاروتن و فیبرهای مناسب هستند که برای حفظ سلامت بدن بسیار مفید است. باید بدانید که پرتقال حاوی ۷۰میلیگرم ویتامین C است که این مقدار ۹۰درصد از نیاز روزانه خانمها به این ویتامین را تامین میکند.
زغالاخته: در افزایش کلسترول مفید خون سهیم و همچنین آنتی اکسیدانها موثر است و به شادابی پوست کمک میکند.
توتفرنگی: دارای ویتامین C و منگنز است. منگنز رادیکالهای آزاد را کاهش میدهد، به استحکام استخوانها کمک میکند، به عملکرد بهتر غده تیرویید کمک میکند، قند خون را تعدیل میکند، دارای فیبر، ید، پتاسیم و ویتامین کا است. زنانی که هر هفته دو بار میوههایی مانند شاتوت یا توتفرنگی را در برنامه غذایی روزانه خود قرار میدهند دیرتر با مشکل فراموشی و کاهش تواناییهای ذهنی مواجه میشوند.
آلبالو: دارای ملاتونین است که یک نوع آنتی اکسیدان است. این ماده به حفظ الگوی طبیعی خواب انسان کمک میکند، از ضعف حافظه جلوگیری میکند، کاهشدهنده التهابات است، از سرطان و دیابت جلوگیری میکند.
تمشک: کاهنده التهاب، درد، سرطان، بیماریهای قلبی، دیابت و حساسیت است و به علت دارا بودن خاصیت آنتیاکسیدانی بالا از روند پیری زودرس پوست جلوگیری میکند.
خیار: حاوی مقدار کمی فیبر، املاح و ویتامین بهویژه ویتامین C است. یک فنجان متوسط خیار برش خورده، حدود ششدرصد از نیاز روزانه به ویتامین C را تامین میکند. گفتنی است که ۹۵درصد خیار از آب تشکیل شده است و خوردن یک فنجان خیار ورقه شده با نوشیدن یک لیوان آب برابری میکند. این در حالی است که پوست سبز خیار نیز مقادیر قابل توجهی فیبر، پتاسیم و منیزیم دارد و خوردن خیار همراه با پوست، البته در صورتی که به خوبی شسته شده باشد، توصیه میشود. همچنین خیار به درمان حساسیتهای پوستی و آفتابسوختگی کمک میکند.
محمد هاشمی
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
سید ابراهیم رئیسی رئیس جمهور سقوط بالگرد رئیسی سیدابراهیم رئیسی شهدای خدمت شهید جمهور ابراهیم رئیسی رئیسی شهادت ایران سقوط بالگرد حسین امیرعبداللهیان
کنکور مترو مترو تهران تهران امتحانات نهایی شهرداری تهران سانحه بالگرد رئیسی بارش باران آموزش و پرورش هلال احمر سیل قوه قضاییه
خودرو راه آهن ارز قیمت دلار قیمت خودرو بورس یارانه قیمت طلا بازار خودرو دلار حقوق بازنشستگان سایپا
تلویزیون سینمای ایران سینما آیت الله سید ابراهیم رئیسی هنرمندان شعر رسانه ملی لیلا حاتمی سریال
کنکور ۱۴۰۳ دانش بنیان
اسرائیل غزه روسیه امیرعبداللهیان جنگ غزه فلسطین ترکیه آمریکا سوریه ولادیمیر پوتین چین عربستان
فوتبال پرسپولیس استقلال رئال مادرید باشگاه پرسپولیس لیگ برتر لیگ برتر ایران فدراسیون فوتبال والیبال لیگ برتر انگلیس باشگاه استقلال لیورپول
اپل هوش مصنوعی مایکروسافت گوگل سامسونگ ناسا انسان تبلیغات موبایل آیفون
سلامت سرطان مغز طول عمر کاهش وزن آلزایمر مغز انسان سلامت روان افسردگی