دوشنبه, ۱ مرداد, ۱۴۰۳ / 22 July, 2024
مجله ویستا

سوپ اسفناج و خامه اسپانیایی


سوپ اسفناج و خامه اسپانیایی

تهیه سوپ سرد نیاز کشورهای گرمسیر است و اسپانیا از این نظر در بین کشورهای مختلف پیشتاز است. این سوپ در مرحله اول پخته می‌شود، سپس سرد می‌شود. در روزهای بهاری و تابستانی، سوپ سرد …

تهیه سوپ سرد نیاز کشورهای گرمسیر است و اسپانیا از این نظر در بین کشورهای مختلف پیشتاز است. این سوپ در مرحله اول پخته می‌شود، سپس سرد می‌شود. در روزهای بهاری و تابستانی، سوپ سرد نیاز غذایی بدن شما را تامین کرده و در عین حال اشتهای شما را برای صرف شام زیاد می‌کند.

مواد لازم برای ۴ نفر:

روغن مایع: ۴ قاشق غذاخوری

اسفناج: ۵۰۰ گرم، ساطوری

پیاز متوسط: یک عدد، ساطوری

لیمو ترش: یک عدد

خامه: یک پیمانه

شوید ساطوری: ۳ قاشق غذاخوری

خیار متوسط: ۲ عدد، ساطوری

پنیر موتزارلا یا پارمزان: ۴ قاشق غذاخوری، رنده شده

نمک و فلفل: به میزان لازم

روش تهیه:

۱. روغن را در یک تابه روی شعله متوسط داغ کرده و پیاز را ۵ دقیقه در آن تفت دهید تا بلوری شود، سپس اسفناج را اضافه کرده و تفت دادن را ۳ تا ۴ دقیقه دیگر ادامه دهید.

۲. پیاز و اسفناج را با کمک گوشتکوب برقی یا غذاساز پوره کنید، سپس دوباره آن را در تابه و روی حرارت برگردانید. ۲ پیمانه آب اضافه کرده و با شعله ملایم و در بسته ۲۰ دقیقه آن را بپزید.

۳. خامه و لیموترش را اضافه کرده و سوپ را از روی شعله بردارید و کنار بگذارید تا سرد شود.

۴. خیار، شوید و پنیر را اضافه کرده و نمک و فلفل آن را اندازه کنید.