یکشنبه, ۱۶ دی, ۱۴۰۳ / 5 January, 2025
خورش خلال بادام
مواد لازم:
گوشت گوساله درشت خرد شده:
۱ كیلو
پیاز متوسط خردشده:
۲ عدد
خلال بادام بونداده:
۱۵۰ گرم
زرشك قرمز:
۱۰۰ گرم
رب گوجه فرنگی:
۲ قاشق غذاخوری
لیمو عمانی:
۶ عدد
روغن كرمانشاهی یا روغن مایع:
به میزان كافی
هل آسیاب كرده:
هفت قاشق چایخوری
زعفران آسیاب كرده:
۱ قاشق مرباخوری
زردچوبه:
۱/۵ قاشق چایخوری
گلاب:
۱ قاشق غذاخوری
نمك:
به میزان كافی
دارچین آسیاب كرده:
یك چهارم قاشقچایخوری
طرز تهیه:
ابتدا پیازهای خرد كرده را در روغن سرخكرده تا حدی كه طلایی شود و سپس زرد چوبه،دارچین، هل و نصف زعفران را به پیازها اضافهكرده و خب تفت میدهیم سپس گوشتخردشده را به آن اضافه كرده و هم میزنیم تاآب گوشت خشك شود آن گاه رب گوجه فرنگیرا به مواد اضافه و هم میزنیم.
در ماهی تابهای خلال بادامهای شسته شده رابه بقیه زعفران در روغن به طوری كه خلالهاخرد نشوند، تفت داده و به مخلوط گوشت و مواددیگر همراه با لیمو عمانیها اضافه كنید و بگذاریدمواد به مدت ۱۰ـ۱۵ دقیقه روی اجاق بماند بعداز این مدت غذا آماده سرو شدن است .
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست