یکشنبه, ۱۶ دی, ۱۴۰۳ / 5 January, 2025
مجله ویستا

خورش‌ خلال‌ بادام‌


خورش‌ خلال‌ بادام‌

● مواد لازم‌:
▪ گوشت‌ گوساله‌ درشت‌ خرد شده‌: ۱ كیلو
▪ پیاز متوسط خردشده‌: ۲ عدد
▪ خلال‌ بادام‌ بونداده‌: ۱۵۰ گرم‌
▪ زرشك‌ قرمز: ۱۰۰ گرم‌
▪ رب‌ گوجه‌ فرنگی‌: ۲ قاشق‌ غذاخوری‌
▪ لیمو …

مواد لازم‌:

گوشت‌ گوساله‌ درشت‌ خرد شده‌:

۱ كیلو

پیاز متوسط خردشده‌:

۲ عدد

خلال‌ بادام‌ بونداده‌:

۱۵۰ گرم‌

زرشك‌ قرمز:

۱۰۰ گرم‌

رب‌ گوجه‌ فرنگی‌:

۲ قاشق‌ غذاخوری‌

لیمو عمانی‌:

۶ عدد

روغن‌ كرمانشاهی‌ یا روغن‌ مایع‌:

به‌ میزان‌ كافی‌

هل‌ آسیاب‌ كرده‌:

هفت‌ قاشق‌ چایخوری‌

زعفران‌ آسیاب‌ كرده‌:

۱ قاشق‌ مرباخوری‌

زردچوبه‌:

۱/۵ قاشق‌ چایخوری‌

گلاب‌:

۱ قاشق‌ غذاخوری‌

نمك‌:

به‌ میزان‌ كافی‌

دارچین‌ آسیاب‌ كرده‌:

یك‌ چهارم‌ قاشق‌چایخوری‌

طرز تهیه‌:

ابتدا پیازهای‌ خرد كرده‌ را در روغن‌ سرخ‌كرده‌ تا حدی‌ كه‌ طلایی‌ شود و سپس‌ زرد چوبه‌،دارچین‌، هل‌ و نصف‌ زعفران‌ را به‌ پیازها اضافه‌كرده‌ و خب‌ تفت‌ می‌دهیم‌ سپس‌ گوشت‌خردشده‌ را به‌ آن‌ اضافه‌ كرده‌ و هم‌ می‌زنیم‌ تاآب‌ گوشت‌ خشك‌ شود آن‌ گاه‌ رب‌ گوجه‌ فرنگی‌را به‌ مواد اضافه‌ و هم‌ می‌زنیم‌.

در ماهی‌ تابه‌ای‌ خلال‌ بادام‌های‌ شسته‌ شده‌ رابه‌ بقیه‌ زعفران‌ در روغن‌ به‌ طوری‌ كه‌ خلال‌هاخرد نشوند، تفت‌ داده‌ و به‌ مخلوط گوشت‌ و مواددیگر همراه‌ با لیمو عمانی‌ها اضافه‌ كنید و بگذاریدمواد به‌ مدت‌ ۱۰ـ۱۵ دقیقه‌ روی‌ اجاق‌ بماند بعداز این‌ مدت‌ غذا آماده‌ سرو شدن‌ است‌ .