چهارشنبه, ۲ خرداد, ۱۴۰۳ / 22 May, 2024
مجله ویستا

نیمروی تخم مرغ با خمیر سیب زمینی


نیمروی تخم مرغ با خمیر سیب زمینی

● مواد لازم
▪ روغن زیتون
▪ نصف پیاز خرد شده
▪ ۴۰۰ گرم گوجه فرنگی کباب شده
▪ نصف قاشق مرباخوری فلفل
▪ ذرت ۳ قاشق غذا خوری
▪ کمی کره
▪ چهار عدد تخم مرغ
▪ دو قاشق مرباخوری گشنیز تازه
▪ …

مواد لازم

روغن زیتون

نصف پیاز خرد شده

۴۰۰ گرم گوجه فرنگی کباب شده

نصف قاشق مرباخوری فلفل

ذرت ۳ قاشق غذا خوری

کمی کره

چهار عدد تخم مرغ

دو قاشق مرباخوری گشنیز تازه

۴ قاشق غذا خوری آرد سیب زمینی

کمی آویشن

یک قاشق مربا خوری برگ ریحان خرد شده

طرز تهیه

ابتدا کمی از روغن زیتون را در یک تابه ریخته ذرت و پیازها را به آن اضافه کرده و روی حرارت ملایم قرار دهید سپس گوجه فرنگی های کبابی را خرد کرده و به آن بیفزایید. می توانید در صورت تمایل از سس گوجه یا آب گوجه فرنگی استفاده کنید. سپس فلفل را اضافه کرده و کمی نمک به آن بیفزایید. صبر کنید تا مواد برای ۱۰ دقیقه با هم تفت داده شوند.آرد سیب زمینی را با کمی آب به شکل خمیر نازکی درآورده و ته تابه ای را چرب کرده و خمیر را در آن بگذارید. یکی - دو دقیقه برای آماده شدن خمیر کافی است.در تابه ای کره ریخته و تخم مرغ ها را نیمرو کنید.خمیر را در ظرف مناسبی قرار داده، تخم مرغ ها را روی آن بگذارید. سپس به مخلوط درون قابلمه گشنیز را اضافه کرده و کمی صبر کنید تا با مواد آمیخته شود.از این مواد کنار تخم مرغ قرار داده و آن را با نان سرو کنید.

مریم سعادتی