چهارشنبه, ۲۶ دی, ۱۴۰۳ / 15 January, 2025
سفارش به خانمها
تنظیم برنامهی خانواده بر اساس درآمد شوهر، موضوعی است که باید، خانم خانه به آن دقّت لازم را داشته باشد. چون درآمدها، خرجها و اخلاق افراد با یکدیگر متفاوت است. این کار تنها توسط خانم خانه و با تجربههای او باید انجام شود.
کسی که زیادتر از درآمد خود خرج میکند و به اصطلاح (پایش از گلیمش درازتر است) او پایه و اساس ورشکستگی و فلاکت خود را بنا میگذارد. کسانی که فکر میکنند، همهی مشکلات و غصّهها با درآمد بیشتر حل میشود، یک فکر بیهوده است. عدّهای از مردم، وقتی پولشان بیشتر میشود، خرجشان هم بیشتر میشود و در نتیجه آنان با بیپولی و کمبود رو به رو میشوند.
پس با نقشه و عاقلانه خرج کردن سبب میشود تا هر یک از اعضای خانواده یک سهم عادلانه از درآمد خود را پسانداز کنند.
خانمها باید بدانند، برای تنظیم بودجه لازم نیست هر روز مخارج را ریال به ریال بنویسند.
بلکه تنظیم بودجه، تهیّه یک نقشه مشخص و یک برنامه منظمی است که به شما کمک میکند از درآمدی که دارید، بتوانید خرج روزانهی زندگی و تحصیلات فرزندان و پسانداز، برای زمان پیری و مسافرت داشته باشید.
شما اگر از روی نقشه و تدبیر خرج و مخارج هر ماه را آخر ماه بررسی کنید میتوانید خرجهای اضافی و غیرضروری را حذف کنید تا هزینهی آنها به مصرف چیزهای مهم و لازم برسد. بهترین مشاور اقتصادی و راهنمای خرج و پسانداز، صورت حساب خرجهای ماهانه شما خواهد بود. زنان باید به تنظیم بودجه خانواده اعتقاد داشته باشند.
یک زن میانهرو از روی عقل و نقشه خرج میکند و از این راه، مهمترین کمک و خدمت را در راه موفقیت شوهر انجام میدهد. مردهایی که گرفتار زنان ولخرج هستند، هرگز موفّق نخواهند شد.
اگر شوهر راه پول درآوردن را میداند؛ ولی آیندهنگر نیست همه را از دست میدهد. شما باید با منطق و عقل معاش، از بیهوده خرج کردن او جلوگیری کنید.
چنانچه همسر شما خانواده را در فشار مالی میگذارد، حس اعتماد او را به خود جلب کنید و به او بفهمانید که شما نیز در پول خرج کردن، دلسوزی و تدبیر دارید. ضمن اینکه درآمد، موفقیت و مخارج همه خانوادهها مانند هم نیست.
نقش زنان در آرامش، نظم، موفّقیّت و حتّی اقتصاد خانواده بسیار مهم است و اگر با اراده و برنامه عمل کنند، بسیاری از مشکلات زندگی و مسایل مالی حل میشود.
چند پیشنهاد که شما را در تهیّه و تنظیم بودجه خانواده کمک میکند:
۱) صورت حساب دقیقی از مخارج خود تهیه کنید تا خودتان ببینید که درآمدتان چگونه و به کجا میرود.
۲) بر اساس درآمد سالانه و احتیاجات خانواده، بودجهی مورد نیاز خود را پیشبینی کنید.
۳) پساندازی برای حوادث پیشبینی نشده و زمان تنگدستی پیشبینی کنید.
۴) بودجهی مورد نیاز را با حضور اعضای خانواده تنظیم کنید.
تهیه و تنظیم:جمیله مهدوینیا
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست