دوشنبه, ۸ بهمن, ۱۴۰۳ / 27 January, 2025
دوربین گوشی همراهتان چند پگا میکسل است
دوربین گوشی همراهتان چند پگا میکسل است؟ به حرف من نخندید، این جمله را چند وقت پیش از فردی شنیدم که همیشه به دنبال پیشرفت و داشتن ابزارهای دیجیتالی جدید است اما هیچ گاه تلاش نمیکند که از امکانات آنها استفاده کند یا حداقل تلفظ صحیح لغات و اصطلاحات مربوط به فناوریهای جدید را یاد بگیرد. یکی از ابزارهایی که بساط چشم و هم چشمی را به شدت در میان مردم کشور ما باز کرده است، گوشیهای هوشمند و با امکانات تلفن همراه است. متأسفانه بسیاری از افراد بدون این که کاربرد دقیق یک وسیله دیجیتال را بدانند یا حتی از آن استفاده کنند، فقط برای اینکه از دیگران کم نیاورند به فکر خرید آن میافتند.
اگر همین حالا به فکر خرید یک گوشی جدید باشیم، چه امکاناتی از آن را در نظر میگیریم؟ اگر خیلی هنر به خرج دهیم به فکر داشتن یک دوربین باکیفیت هستیم و تا ماه اول پس از خرید بیشتر از این که با گوشیمان صحبت کنیم، با آن عکس میگیریم و شوق و ذوق زیادی برای نشان دادن عکسهای آن به دیگران داریم. اگر شما هم جزو آن دسته از مردم هستید که به دوربین تلفن همراهتان بیش از حد علاقه دارید و از آن به عنوان یک دوربین دیجیتال برای عکس گرفتن استفاده میکنید، در این هفته در بخش فوت و فن تصمیم داریم که به شما مواردی را بیاموزیم که حداقل بتوانید از این امکان گوشیتان به بهترین شکل استفاده کرده و عکاسی بهتری با استفاده از دوربین تلفن همراهتان داشته باشید.
● دوربینتان را به روز کنید
شاید اطلاع نداشته باشید که شرکتهای تولید کننده تلفنهای همراه هر روزه امکانات جدیدی را به بخشهای مختلف گوشیهای تولیدی خود اضافه میکنند و اگر شما به اینترنت دسترسی داشته باشید، به آسانی میتوانید از امکانات بیشتری با به روز رسانی تلفنتان استفاده کنید. اگر نرمافزار دوربین گوشی تلفنتان را ارتقا دهید امکانات زیادی در اختیار شما قرار خواهد گرفت. نصب کردن نرمافزارهای جانبی به شما این امکان را میدهد که در انتخاب گزینههای متفاوت راحتتر باشید و در این زمینه دستتان بازتر باشد. معمولا نرمافزار اولیه که برای دوربین شما روی گوشی نصب است، تنظیمات بسیار سادهای دارد و گزینههای بسیار کمی دارد به همین خاطر خوب است که از نرمافزارهای جانبی مانند CameraZOOM FX استفاده کنید.
● با لرزش دست چه کنیم؟
حتما این اتفاق برایتان پیش آمده است که در هنگام گرفتن یک عکس دستتان لرزیده باشد و بعد از این که عکسها را به رایانه منتقل کردهاید، میبینید که عکسها تار افتادهاند. این موضوع یکی از اساسیترین مشکلاتی است که مردم در هنگام عکاسی با دوربینهای تلفنهای همراه با آن درگیر هستند. به خصوص بهخاطر اینکه صفحه نمایش تلفنهای همراه کوچک است، تشخیص اینکه عکس تار شده است کمی مشکل میباشد. بهخاطر رفع این مشکل، بسیاری از افراد در هنگام گرفتن یک عکس، تمرکز میکنند، نفسشان را در سینه حبس میکنند و بعد از کلی معطل کردن سوژه در نهایت یک عکس تار میگیرند. برای رفع این مشکل میتوانید گزینه Stable Shot را در قسمت تنظیمات مربوط به گوشی تلفن همراهتان فعال کنید. این تنظیمات به شما کمک میکند که عکس در زمانی گرفته شود که دست شما در حالت ثابتی قرار گرفته است و خودتان میتوانید از این بخش میزان حساسیت مورد نظرتان را به آسانی تنظیم کنید.
● نور ورودی به لنز
یکی از نکاتی که در گرفتن هر عکس بسیار مهم است، نوری است که به لنز دوربین وارد میشود. یک ضعف بزرگ کلیه دوربینهای تلفن همراه این است که تشخیص درستی از میزان نوردهی محیط ندارند و در زمانهایی که شما در نور کم با تلفنتان عکس میگیرید، عکس خوبی نخواهید داشت. برای حل این مشکل هم میتوانید از گزینهای به نام Exposur در بخش تنظیمات دوربین گوشیتان استفاده کنید و با فعال کردن این گزینه عکسهای با کیفیتتری خواهید داشت.
● فلاش بیفلاش
بسیاری از افراد که ادعای حرفهای بودن دارند، قبل از هر چیزی سراغ تنظیمات مربوط به فلاش دوربین میروند و با فعالسازی این گزینه تأثیر نامطلوبی روی عکسها میگذارند. ما به شما توصیه میکنیم که این گزینه را تنها در زمانی که محیط، نور بسیار کمی دارد و تقریبا تاریک است استفاده کنید. اگر در محیطهایی که نور مناسبی دارند از فلاش استفاده کنید، عکس شما خراب میشود و به دلیل داشتن نور زیاد، تقریبا مصنوعی به نظر خواهد رسید.
● بزرگی از خودتان است
یکی از گزینههایی که برای دوربینها وجود دارد، قابلیت زوم است که شاید بتوان گفت تنها به درد انسانهای تنبل میخورد که به جای این که به سوژه عکاسیشان نزدیک شوند، روی آن زوم میکنند. این گزینه بسیار بیفایده است و اگر روی یک سوژه زوم کنید، تنها کیفیت عکس را پایین خواهد آورد و بهتر است که تا حد امکان به سوژه نزدیک شده و از زوم دیجیتال به هیچ عنوان استفاده نکنید.
● دوربین تکانی فراموش نشود
اگر به قسمت لنز دوربین گوشیتان نگاه کنید، احتمالا میبینید که جای انگشت روی آن و یا اطراف آن زیاد است. یادتان نرود که هر چند وقت یک بار، دستی به سر و روی گوشیتان بکشید و حسابی آن را تمیز کنید. علیالخصوص لنز دوربین آن را تمیز کنید و سعی کنید که همیشه تمیز باشد تا بتوانید عکسهای بهتری بگیرید. به هر حال اگر این توصیهها را به کار بگیرید و به جای پگا میکسل هم از لغت مگا پیکسل استفاده کنید هم ما را خوشحال میکنید و هم میتوانید اطمینان داشته باشید، که حداقل از یکی از امکانات مهم گوشی تلفن همراهتان به درستی استفاده کردهاید.
نویسنده: گلسا ماهیان
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست