پنجشنبه, ۱۱ بهمن, ۱۴۰۳ / 30 January, 2025
لواشک هم خاصیت دارد
لواشک همان عصاره گرفته شده میوههاست که مورد علاقه همه افراد به ویژه بچهها می باشد. متخصصان تغذیه به آن <اکستراکت> میگویند و با خشک کردن به دست میآید. اما آیا بهداشتی بودن لواشک و نداشتن آلودگی میکروبی به معنای این است که مصرف آن خوب است؟ آیا میتوان مصرف لواشک را به افراد مختلف توصیه کرد؟ در پاسخ به این سوال باید گفت غیر از نمک که برای جلوگیری از فاسد شدن انواع لواشکهای صنعتی به مقدار زیاد به آنها اضافه و از معایب این ماده غذایی محسوب میشود، ریزمغذیهای مفید و برخی ویتامینها در لواشک به میزان خوبی وجود دارد و چون ماده اولیه آن انواع میوههاست، بنابراین مصرف آن تا حدی فواید میوه را داشته و به مصرف پفک یا چیپس ارجحیت دارد. مصرف شیرینیها، چیپس و مواد مشابه، همگی به علت کالری بالا، باعث چاقی می شوند که خوشبختانه این مشکل با مصرف لواشک بروز نمیکند.
چون لواشک نوعی عصاره تغلیظ شده میوههاست و خواص آن را باید با توجه به میوه اولیه شناخت. در این زمینه جالب است بدانیم لواشک آلو برای درمان یبوست مفید است و لواشک سیب اثر معکوس دارد. لواشک زغال اخته هم با توجه به مواد ضد میکروبی خود میتواند در پیشگیری از عفونتهای ادراری در خانمها مفید باشد.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست