چهارشنبه, ۲۴ بهمن, ۱۴۰۳ / 12 February, 2025
پیتزا مرغ بدون خمیر
![پیتزا مرغ بدون خمیر](/web/imgs/16/11/ty76w1.jpeg)
توی دنیای متنوع و خوشمزه پیتزا ها یه پیتزایی ام داریم که اسمش رو پیتزای مرغ گذاشتم.
خوب خود این پیتزای مرغ میتونه خیلی تنوع داشته باشه. بسته به مواد تشکیل دهنده اش و اینکه مرغش سرخ شده - گریل شده یا آبپز باشه و....
اما امروز پیتزای مرغ داریم با مرغ آبپز. که مرغشم بازیافتیه!! یعنی من هر وقت مرغ میخرم و خرد و بسته بندی می کنم اسکلت مرغ ها رو که بهش گوشت چسبیده و بال و .. رو میپزم و پاک میکنم و ازش کلی گوشت در میاد.
و این پیتزا و خیلی غذا های دیگه رو با این گوشت مرغ درست می کنم.
مواد لازم:
مرغ آبپز ۱تا ۱/۵ پیمانه
فلفل دلمه ای نگینی ۱ عدد
کنسرو ذرت تصف پیمانه
نمک- فلفل- آویشن به میزان لازم
پنیر پیتزا ۱۰۰ گرم
تخم مرغ ۴ عدد
آب ۲ قاشق غذا خوری
آرد به میزان لازم
روغن به میزان لازم
طرز تهیه:
۱. حالا شما میتونید یه تکه مرغ بپزید و باهاش غذا درست کنید یا به همین روش من پیش برید.
۲. بهر حال به ۱ پیمانه مرغ پخته شده نیاز داریم.
۳. و یکی از چیزهای مهم توی این پیتزا اینه که نیازی به خمیر درست کردن و .. نداریم و نتیجه هم عالی می شه.
۳. تخم مرغهاتون رو توی یه کاسه بشکنید
۴. و نمک و فلفل و ۲ قاشق آب مخلوط کنید و کم کم بهش ارد بزنید در حدی که مثل سمنوی شل بشه ( مثل خاگینه درست کردن)
۵. حالا توی یه تابه نچسب کمی روغن بریزید و داغ که شد مایتون رو بریزید توش و صافش کنید
۶. و مرغ و ذرت و فلفل دلمه رو روش بریزید. همه جاش یکدست بریزید و در بگذارید با حرارت کم تا هم مایع بسته بشه و بپزه و هم پنیر آب بشه.
۷. اگه دیدید که زیرش داره می سوزه و هنوز روش کامل نبسته یا پنیرش آب نشده یکی دو قاشق آب از لبه های تابه دور تا دورش بریزید تا از سوختن زیرش جلو گیری کنه.
۸. پنیر که آب بشه غذاتون حاضره و می تونید سرش بدید توی یه دیس گرد و با سس کچاب تزیینش کنید.
۹. اما اگه دوست دارید که روش طلایی بشه می تونید چند دقیقه بگذاریدش توی فر و گریل رو روشن کنید. یا بگذاریدش توی ماکروفر و باز گریل رو بزنید تا روش طلایی بشه.
۱۰. اگه هیچ کدوم رو ندارید و بازم دلتون می خواد تا پنیر روش طلایی بشه یه راه حل دیگه ام داره و اون استفاده از تورچ هست. برای اون دسته از عزیزانی که نمی دونند تورچ چیه بگم که یه وسیله ارزون قیمت و ساده است که خیلی مصارف گوناگونی توی شغلهایی مثل طلا سازی و ... داره. و یکی از مصارفشم استفاده توی اشپز خونه ست. برای سوزوندن و طلایی کردن روی سوفله ها و پای و تارتها و مرنگها و ... می شه ازش استفاده کرد. میتونید مثل فندک روشنش کنید و حرارتش رو بگیرید روی غذاتون تا برشته بشه.
این پیتزا خیلی خوشمزه می شه و همونطور که میبینید انسجام خوبی ام داره و خوب برش می خوره. نسبت به خمیرهای دیگه سبکه و احساس سنگینی نمی کنید.
شما رو به درست کردن این پیتزای ساده و خوشمزه و سالم دعوت می کنم.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست