دوشنبه, ۲۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 13 May, 2024
پیتزا مرغ بدون خمیر
توی دنیای متنوع و خوشمزه پیتزا ها یه پیتزایی ام داریم که اسمش رو پیتزای مرغ گذاشتم.
خوب خود این پیتزای مرغ میتونه خیلی تنوع داشته باشه. بسته به مواد تشکیل دهنده اش و اینکه مرغش سرخ شده - گریل شده یا آبپز باشه و....
اما امروز پیتزای مرغ داریم با مرغ آبپز. که مرغشم بازیافتیه!! یعنی من هر وقت مرغ میخرم و خرد و بسته بندی می کنم اسکلت مرغ ها رو که بهش گوشت چسبیده و بال و .. رو میپزم و پاک میکنم و ازش کلی گوشت در میاد.
و این پیتزا و خیلی غذا های دیگه رو با این گوشت مرغ درست می کنم.
مواد لازم:
مرغ آبپز ۱تا ۱/۵ پیمانه
فلفل دلمه ای نگینی ۱ عدد
کنسرو ذرت تصف پیمانه
نمک- فلفل- آویشن به میزان لازم
پنیر پیتزا ۱۰۰ گرم
تخم مرغ ۴ عدد
آب ۲ قاشق غذا خوری
آرد به میزان لازم
روغن به میزان لازم
طرز تهیه:
۱. حالا شما میتونید یه تکه مرغ بپزید و باهاش غذا درست کنید یا به همین روش من پیش برید.
۲. بهر حال به ۱ پیمانه مرغ پخته شده نیاز داریم.
۳. و یکی از چیزهای مهم توی این پیتزا اینه که نیازی به خمیر درست کردن و .. نداریم و نتیجه هم عالی می شه.
۳. تخم مرغهاتون رو توی یه کاسه بشکنید
۴. و نمک و فلفل و ۲ قاشق آب مخلوط کنید و کم کم بهش ارد بزنید در حدی که مثل سمنوی شل بشه ( مثل خاگینه درست کردن)
۵. حالا توی یه تابه نچسب کمی روغن بریزید و داغ که شد مایتون رو بریزید توش و صافش کنید
۶. و مرغ و ذرت و فلفل دلمه رو روش بریزید. همه جاش یکدست بریزید و در بگذارید با حرارت کم تا هم مایع بسته بشه و بپزه و هم پنیر آب بشه.
۷. اگه دیدید که زیرش داره می سوزه و هنوز روش کامل نبسته یا پنیرش آب نشده یکی دو قاشق آب از لبه های تابه دور تا دورش بریزید تا از سوختن زیرش جلو گیری کنه.
۸. پنیر که آب بشه غذاتون حاضره و می تونید سرش بدید توی یه دیس گرد و با سس کچاب تزیینش کنید.
۹. اما اگه دوست دارید که روش طلایی بشه می تونید چند دقیقه بگذاریدش توی فر و گریل رو روشن کنید. یا بگذاریدش توی ماکروفر و باز گریل رو بزنید تا روش طلایی بشه.
۱۰. اگه هیچ کدوم رو ندارید و بازم دلتون می خواد تا پنیر روش طلایی بشه یه راه حل دیگه ام داره و اون استفاده از تورچ هست. برای اون دسته از عزیزانی که نمی دونند تورچ چیه بگم که یه وسیله ارزون قیمت و ساده است که خیلی مصارف گوناگونی توی شغلهایی مثل طلا سازی و ... داره. و یکی از مصارفشم استفاده توی اشپز خونه ست. برای سوزوندن و طلایی کردن روی سوفله ها و پای و تارتها و مرنگها و ... می شه ازش استفاده کرد. میتونید مثل فندک روشنش کنید و حرارتش رو بگیرید روی غذاتون تا برشته بشه.
این پیتزا خیلی خوشمزه می شه و همونطور که میبینید انسجام خوبی ام داره و خوب برش می خوره. نسبت به خمیرهای دیگه سبکه و احساس سنگینی نمی کنید.
شما رو به درست کردن این پیتزای ساده و خوشمزه و سالم دعوت می کنم.
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
ایران رهبر انقلاب شورای نگهبان مجلس شورای اسلامی مجلس دولت صادق زیباکلام انتخابات دولت سیزدهم انتخابات مجلس انتخابات مجلس دوازدهم حجاب
هواشناسی تهران بارش باران شهرداری تهران قتل حج تمتع سیل سازمان هواشناسی سلامت پلیس زلزله وزارت بهداشت
خودرو قیمت دلار سایپا قیمت خودرو قیمت طلا بازار خودرو بانک مرکزی مسکن دلار گاز بورس حقوق بازنشستگان
نمایشگاه کتاب کتاب عربستان نمایشگاه کتاب تهران سالار عقیلی تلویزیون سینمای ایران نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران رضا عطاران دفاع مقدس تئاتر سریال
خورشید دانشگاه تهران کره زمین
رژیم صهیونیستی اسرائیل غزه فلسطین حماس جنگ غزه روسیه آمریکا افغانستان سازمان ملل نوار غزه اوکراین
استقلال فوتبال مهدی طارمی پرسپولیس فولاد خوزستان لیگ برتر رئال مادرید بازی لیگ برتر فوتبال ایران لیگ برتر ایران باشگاه پرسپولیس هوادار
هوش مصنوعی شفق قطبی نوآوری تبلیغات دبی ایلان ماسک ناسا اپل
ویتامین خواب کودک تجهیزات پزشکی شیر کاهش وزن افسردگی فشار خون درمان ناباروری بارداری سلامت روان