شنبه, ۱۵ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 4 May, 2024
مجله ویستا

سالاد انار


سالاد انار

● مواد لازم:
▪ لوبیاچیتی پخته شده؛ یک لیوان
▪ خیارشور؛ یک لیوان
▪ فلفل دلمه‌ای؛ ۳ عدد
▪ نمک؛ به میزان لازم
▪ کلم بزرگ سفید؛ یک و نیم لیوان
▪ آبلیمو؛ ۳ قاشق غذاخوری
▪ کلم بزرگ قرمز؛ …

مواد لازم:

لوبیاچیتی پخته شده؛ یک لیوان

خیارشور؛ یک لیوان

فلفل دلمه‌ای؛ ۳ عدد

نمک؛ به میزان لازم

کلم بزرگ سفید؛ یک و نیم لیوان

آبلیمو؛ ۳ قاشق غذاخوری

کلم بزرگ قرمز؛ نیم‌لیوان

شکر؛ یک قاشق مرباخوری

کاهو خرد شده؛ یک عدد بزرگ

روغن مایع؛ دو قاشق غذاخوری

سیب‌زمینی پخته؛ ۳ عدد متوسط

تخم‌مرغ پخته؛ دو عدد

انار؛ دو لیوان

سس مایونز؛ یک لیوان

طرز تهیه:

تمام مواد پختنی را می‌ریزیم و بقیه مواد را به صورت ریز خرد می‌کنیم. کاهو و برگ کلم‌ها کمی باید درشت خُرد شود. سس، آبلیمو، نمک و روغن مایع را در ظرف سس می‌ریزیم و سیب‌زمینی را در آن مخلوط می‌کنیم.

بقیهٔ مواد را هم در کاسه می‌ریزیم و خوب به آرامی از یک طرف به هم می‌زنیم. دو عدد تخم‌مرغ پخته شده را برای تزئین به‌صورت حلقه روی سالاد می‌چینیم و وسط آن را با یک گوجه‌فرنگی که به صورت گل رز پیچیده‌ایم، تزئین می‌کنیم.